Device nose TERET STARE ljubavi, Raku zvezde donose NOVU LJUBAV, Vodolije- osoba koju želite BIĆE VAŠA… Evo šta vas čeka u LJUBAVI u narednoj nedelji!

OVAN

Za one u emotivnim vezama i bračnim zajednicama samo jedna reč će biti više nego dovoljna da opiše dešavanja u ovoj sedmici – burno! Miks ljubavi, strasti, velikih preokreta, neočekivanih poteza i vas i vašeg partnera. Na sve ovo – i te kako su otvorene mogućnosti za nesporazume s voljenom osobom, pa je potrebno da budete maksimalno hladnokrvni i spremni da „peglate“ sve situacije koje se postave pred vas.

 

 

BIK

Vaša vladarka je u kvadratnom aspektu sa Uranom ove sedmice, pa ako ste u emotivnoj vezi ili braku – ovo vam baš i nije najpogodnije vreme da „isterujete svoje“ u odnosu s partnerom. Ništa spektakularno dobro nećete postići, a garantovano je da ćete se onako fino iznervirati, isto kao i vaša voljena osoba. Neki od vas se u besu i iznenadnoj potrebi da prekinu sa situacijama koje ih opterećuju i smaraju mogu odlučiti i za prekid odnosa. Ne postavljajte partneru ultimatume, ne dovodite ga pred „svršen čin“, već pokušajte da ove dane pregurate bez većih problema i napetosti, verujte – to je bolje za vas.

 

Slobodni Bikovi su toliko smoreni nedostatkom dešavanja u svom emotivnom životu da će se bez većih problema odlučiti za neku kombinaciju i avanturu.

 

 

BLIZANCI

Saturn u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava od kraja ove sedmice kreće direktnim hodom. Što u ovoj nedelji uradite po pitanju ispravljanja starih problema s voljenom osobom – to vam je. Nakon toga, neki veliki pozitivni rezovi teško da će biti mogući. Doduše, promene za koje znate da su vam potrebne, sada neće ići nimalo lako. Imate problem da sagledate svoje greške i poteze koji nisu bili pravi, vi samo vidite ono što ne valja kod druge strane. No, s nešto više uloženog truda i pokušaja da racionalno sagledate vaš odnos – možda i uspete i napravite preokrete nabolje.

 

Kod usamljenih Blizanaca – novo poznanstvo preko prijatelja ili osoba iz vaše okoline učiniće da vam srce zakuca brže posle dužeg vremena.

 

 

RAK

Odnos s voljenom osobom ili bračnim partnerom je ove sedmice, za divno čudo – skroz korektan. Pogotovo ako vi izbegnete potrebu da menjate partnera i shvatite da promene u odnosu uvek dolaze od promena u nama. Ako se vi postavite drugačije (a sada za to imate više nego dobre šanse), doći će i do pozitivnih dešavanja u vašim bitnim relacijama. Neki put su stvari neuporedivo jednostavnije nego što mi to mislimo…

 

Usamljeni Rakovi, vreme vam je da svemu što je bilo kažete – doviđenja, zbogom, vidimo se u narednom životu, i da krenete u budućnost. Mlad Mesec, vladar vašeg znaka, i pomračenje Sunca donose vam novu ljubav. Pa neka traje koliko traje, ali da će biti luda, vatrena, nesputana i prepuna uživanja za vas – hoće!

 

 

LAV

Za Lavove u emotivnim vezama i bračnim zajednicama ovi dani mogu biti prilično turbulentni – ukoliko vi „pripomognete“ i aktivirate negativna dešavanja. Ako imate neki tajni flert ili vezicu sa strane – prekidajte dok je vreme i dok vaše aktivnosti ne izađu na svetlost dana. Ukoliko vas baš u ovim danima vuče neodoljiva potreba da nešto čačkate – budite ubeđeni da će se vaše aktivnosti otkriti, i to vrlo brzo. Ne zaboravite da se ove sedmice dešava pomračenje Sunca baš u vašem znaku i polju ličnosti. Nemojte posle da bude „jao, zašto nismo poslušali savet“…

 

Usamljeni Lavovi će za vikend ugostiti tranzitnu Veneru – planeta koja donosi ljubav ušetaće u vaš znak i najaviti period ispunjen onim pravim emotivnim prilikama.

 

 

DEVICA

Nov način funkcionisanja sa emotivnim i bračnim partnerom podrazumeva da treba da shvatite gde su do sada ležali vaši problemi i da krenete da ih rešavate. To definitivno ne znači da treba da se povučete u sebe ili, još gore, da počnete da razmišljate o drugim osobama. Venera ulazi u vaše polje tajni, i to iz polja prijatelja i društvenih mreža. Eto „fenomenalne“ prilike za Device da naprave emotivnu brljotinu koja će im u narednom periodu samo dodatno iskomplikovati život.

 

Ukoliko ste usamljeni – teret emotivnih dešavanja iz prošlosti u ljubavi samo vas pritiska. Ne želite nešto slično onome što je bilo, ali ništa novo i drugačije, podsticajnije – ne pojavljuje se pred vama. Možete malo flertovati ili pokrenuti neku avanturicu – čisto da se nešto dešava.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..