Device nose TERET STARE ljubavi, Raku zvezde donose NOVU LJUBAV, Vodolije- osoba koju želite BIĆE VAŠA… Evo šta vas čeka u LJUBAVI u narednoj nedelji!

Device nose TERET STARE ljubavi, Raku zvezde donose NOVU LJUBAV, Vodolije- osoba koju želite BIĆE VAŠA… Evo šta vas čeka u LJUBAVI u narednoj nedelji!

10. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ne padajte na provokacije emotivnog ili bračnog partnera. Kad pogledate realno, to su sve sitna nadmudrivanja, sitna bockanja, kao da je voljenoj osobi potrebno da isteruje svoju volju u ovom periodu. Zažmurite na jedno oko i pustite je da zadovolji svoju sujetu. Ukoliko budete odreagovali – pa, to već neće biti dobro. Od jedne reči može nastati velika svađa, a kod nekih od vas čak može doći i do pucanja odnosa. Zato, pamet u glavu i samo mudro! Neki od vas mogu poželeti i malo dogodovština sa strane – sami vidite šta ćete sa svojom potrebom da probate nešto novo.

 

Usamljene Vage su spremne za avanturu. Događaji koji su pokrenuti u prethodnoj nedelji sada idu ka svojoj kulminaciji. Osoba koja je u vašoj blizini jedva čeka da vas osvoji.

 

 

ŠKORPIJA

Samo ako istinski želite i potrudite se, pronaći ćete u sebi dovoljno stabilnosti i smirenja, a samim tim i izbeći neke loše poteze kad su vaše emotivne veze i bračne relacije u pitanju. Da prevedem – vaše voljeno biće vas nervira i to baš onako fino. Partner vam skače po živcima i kao da ne primećuje koliko nemira izaziva u vama. No, kao što rekoh – umete vi sada i te kako da povučete ručnu kočnicu, nabacite osmeh na lice i pravite se da ste hladni ko špricer, da vas ništa ne dotiče i ne pogađa. Tako je i bolje, verujte mi – izbeći ćete neprijatnosti i probleme.

 

Usamljene Škorpije žarko žele da nekoga osvoje. To sada i možete, ali samo ako je u pitanju tajni odnos, kombinacija, avantura. Za nešto duže i ozbiljnije – sada nema prilike.

 

 

STRELAC

Već i sami vidite da koliko god se trudili, nešto uvek škripi u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ne moraju to da budu neke drastične situacije, bitno je da unose maltene pa svakodnevni nemir u vaš odnos. Iako smatrate da ste uradili ama baš sve što je bilo do vas, pokušajte ponovo da preispitate sebe. Saslušajte i šta vam partner govori, jer je sigurno da njegove primedbe nisu baš „bezveze“, kao što vi smatrate. Promenite nešto kod sebe, možda se na taj način situacija malo smiri.

 

Usamljeni Strelčevi žive strast, žive emotivno ludilo. Uopšte vam nije važno da li će trajati i koliko, bitno vam je samo da u ovom momentu osvojite osobu koja je neprestano u vašim mislima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3