DNEVNI HOROSKOP za 11. februar: Ribe pred izazovom, Blizance čeka velika sreća, Strelca stižu nevolje…

OVAN

Uradite nešto kreativno danas. Fokusirajte se na neki kreativan projekat koji vam se već duže vreme mota po glavi. Ovo je vreme kada treba da ga pokrenete. Ukoliko ste u prilici, udružite se sa nekim vama dragim, jer će vam sam proces biti veoma zabavan. Što više strpljenja budete imali, to ćete biti uspešniji na kraju.

BIK

Ukoliko planirate da se sa nekim raspravljate, postarajte da svaka vaša izjava ima pokriće. Ljudi neće tako lako pasti na ono što imate da im kažete. Potrebno je dosta vremena da promenite nečije mišljenje. Ukoliko ste u prilici, idite u jednu dugu šetnju kroz šumu. Osetite Prirodu! Obnovite svoju energiju.

BLIZANCI

Pred vama je veoma ekspanzivan dan. Fokusirajte se na dugoročne planove. Pred vama je velika sreća. Vaš ego imaće dodatno pojačanje od strane zvezda a ljubavna veza će blistati. Ovo bi mogao biti period kada biste trebali razmisliti o finansijskim ulaganjima.

 

RAK

Povežite se i zbližite sa ljudima. Veoma vam je bitna emotivna sigurnost. Postarajte se da vam kuća bude utočište, gde se osećate komotno i gde ste ono što jeste. Pokažite strpljenje i razumevanje u interakciji sa drugima ove nedelje. Što budete stabilniji to ćete napraviti više uspešnih kontakata. Ova nedelja je u znaku povezivanja sa ljudima, bilo privatno bilo poslovno.

LAV

Danas ćete uglavnom biti okrenuti ka onome što posedujete iliti ličnoj imovini. Razmislite kako da usavršite svoj dom, tako da predstavlja udoban i komforan kutak. Ukoliko se osećate emotivno nestabilni, fizički komfor i pravljenje neke vrste sigurnog utočišta od svoje kuće, moglo bi vam pomoći da se osećate sigurnije i pozitivnije.

DEVICA

Pouzdanost i stabilnost su ključni aspekti današnjeg dana. Pokažite ljudima oko vas da ste upravo takvi i da mogu računati na vas. Moguće je da će neko danas biti dosta tvrdoglav i da ćete ga teško ubediti u nešto. Moraćete se boriti da biste isterali svoje gledište. Budite nežni u svakom odnosu koji vam je bitan.

nastavak na sledecoj stranici..