DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. februar: Bik meša posao i ljubav, Lavu potrebna promena, Vodoliju čeka velika sreća…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 11. februar: Bik meša posao i ljubav, Lavu potrebna promena, Vodoliju čeka velika sreća…

10. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Zvezde vam savetuju da danas ne budete toliko površni kada je ljubav i vaš partner u pitanju. Razmislite malo, čitajte između redova i pokušajte da uđete dublje u suštinu situacije. To će vam pomoći da rešite problem koji vas muči i zbližiće vas još više.

BIK

Danas će vam se ljubav umešati u posao i to onda kada se budete najmanje nadali, baš kada budete imali puno obaveza i odgovornosti. Bez obzira na vašu privlačnu spoljašnjost nekome će se dopasti vaša unutrašnjost i želeće da vas upozna bolje. Ne plašite se! Ovo bi moglo biti nešto zaista posebno.

BLIZANCI

Danas ćete biti takvog raspoloženja da ćete radije želeti da ostanete sami nego da delite svoje društvo sa bilo kim. Pokušajte da se borite protiv toga, jer vam sleduje interesantan poziv za izlazak. Ne mislite valjda to da propustite?

 

 

RAK

Danas vam zvezde savetuju da se posvetite svom partneru i vratite mu za neko dobro koje je učinio za vas u prošlosti. Zašto mu ne poklonite neku sitnicu? Ili mu napravite romantičnu večeru? Učinite danas da se vaša voljena osoba oseća posebnom i voljenom, jer je definitivno to zaslužila.

LAV

Planete će danas biti takve da ćete želeti da budete sa drugim ljudima i malo odmorite od partnera. Vama trenutno jednostavno ne prijaju romantični momenti, sitni znaci pažnje i ostale ljubavne igrice. Verovatno ste se malo zasitili, pa su vam potrebne promene. Pazite samo da ne povredite partnerova osećanja.

DEVICA

Ako danas budete izveli voljenu osobu na večeru ili joj priredite neko drugo zadovoljstvo, vodite računa da je ne razmazite previše. Povucite granicu, jer će druga strana verovatno nesvesno početi da vas koristi i na kraju ćete vi biti nezadovoljni. Pazite da pod dejstvom alkohola ne kažete nešto što ne bi trebalo.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3