Nedeljni horoskop do 17.02.2019. – Najsretniji znakovi će biti Vaga, Ovan i Strijelac!

Nedeljni horoskop do 17.02.2019. – Najsretniji znakovi će biti Vaga, Ovan i Strijelac!

10. veljače 2019. 0 By Admin 1

DJEVICA

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjerojatnije povući u osamu svog doma gdje će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mjestima.

 

KARIJERA: Uslijedit će dani kad ćete biti vješti u obavljanju poslova, ali nespretni izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili krivo shvate. Zato se potrudite biti što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kao baš ne morate.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Tjelesno ste u dobroj formi.

 

 

VAGA 

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im goditi velika društva i bučna mjesta. Bit će veseli.

 

KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtjevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u prirodi.

 

 

ŠKORPION 

LJUBAV: Bit ćete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne trebate pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u duljoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

 

KARIJERA: Komunicirat ćete sa suradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno bit će manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživat ćete u svakom sportu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3