DNEVNI HOROSKOP za 12. februar: Vodolija prati osećanja, Bik pred velikim izazovom, Lav izmedju razuma i srca…

DNEVNI HOROSKOP za 12. februar: Vodolija prati osećanja, Bik pred velikim izazovom, Lav izmedju razuma i srca…

11. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Danas će vam možda biti teško da ostanete čvrsto na zemlji zbog raznih informacija koje će teći oko vas, kao i emocija. Pokušajte da sve ne primate toliko ozbiljno, jer ćete jedino tako uspeti da izađete na kraj sa tim. Imajte dovoljno strasti da se posvetite poslu koji treba da obavite. Moguće je da ćete dobiti neočekivanu informaciju od sasvim neočekivanog izvora.

SKORPIJA

Danas biste se mogli naći između dva tabora. S obzirom da ste vi fini, diplomata i osetljivi možete pronaći odličan način kako da izađete na kraj sa grubim i tvdoglavim ljudima. Izađite pred njih sa čvrstim činjenicama. Međutim, postoji mogućnost da se umešaju emocije, te čitava situacija možda neće teći glatko kako vam se čini na prvi pogled. Ostanite dosledni sebi.

STRELAC

Danas biste se mogli pronaći na klizavom terenu. Postoji snažna energija koja pojaćava vaš ego i samopouzdanje. Iskoristite to kako biste istakli svoje sposobnosti. Trebaće vam. Takođe, pojaviće se energija koja će raditi protiv vaših ciljeva i shvatićete da je jednako jaka i uporna. Prevaziđite fantazije i saznajte istinu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3