ČEKA IH PRAVO BLAGOSTANJE I SREĆA U LJUBAVI! Za OVA 3 znaka MART će biti NAJSREĆNIJI MESEC

ČEKA IH PRAVO BLAGOSTANJE I SREĆA U LJUBAVI! Za OVA 3 znaka MART će biti NAJSREĆNIJI MESEC

12. Februara 2019. 0 By Dajana

Ostalo je nešto malo više od pola meseca februara i već se polako pripremamo za mart i željno isčekujemo prave čari proleća… Mesec mart će biti berićetan a posebno za ova tri znaka. Rođeni u znaku Strelca, Bika i Vage imaće sreće kada je u pitanju ljubav i finansije!

 

 

Ukoliko ste rođeni u nekom od ovih znakova pogledajte šta vas očekuje…

 

BIK

Bikovi će u martu osetiti promene na svim poljima kako predviđaju zvezde. Što se tiče posla bićete u obavezama ali ćete stizati sve na vreme jer ćete dati sve od sebe da ispunite sve obaveze i zadatke. Početkom meseca možete očekivati manji novčani dobitak, a moguće je da će vam se neka ulaganja dobro isplatiti.

 

Sredina meseca doneće neke izmene na samom poslu koje ćete morati prihvatiti, jer su promene neophodne.

 

Krajem meseca vaša finansijska situacija se još više popravlja pa možete očekivati prihode sa više strana.

 

Što se tiče ljubavi mesec mart će biti jako srećan za Bikove. Ono koji su u vezi mogu očekivati jedno veliko iznenađeje od partnera u koliko su duže u vezi. Moguća je veridba ili sklapanje braka.

 

Bikovi koji su još uvek sami u narednom mesecu će imati priliku da upoznaju jednu osobu s kojom bi mogli do kraja meseca u ući u romansu.

 

 

VAGA

Vage na polju karijere očekuju promene koje će ih na prvu šokirati i izbaciti iz koloseka ali će se na vreme snaći. Sredinom meseca mogli biste promeniti radno mesto što će vam znatno olakšati život. Promene su nekad neizbežne pa ćete se morati prilagoditi.

 

Krajem meseca Vage mogu očekivati novac koji će doći od nekog nasledstva ili će vam neko vratiti stari dug.

 

Sve u svemu ako se pripremite na promene možete izvući puno dobrog iz onoga što donose.

 

Vage u ljubavi očekuje putovanje sredinom meseca sa partnerom u neku drugu zemlju. Imaćete jako zanimljiv mesec, i priliku da uživate kako nista dugo. Prepustite se i probajte ne razmišljati o negativnim stvarima. Živite za trenutak.

 

Vage koje su još uvek slobodne mogu da očekuju lep period koji dolazi. Mart će vam doneti mogućnosti da upoznate jako zanimljive ljude, a krajem meseca Vage bi mogle ući u jednu novu vezu.

 

Naredni mesec će vam doneti mnoge zanimljive stvari ali kraj meseca obeležiće početak nove ljubavi…

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2