DNEVNI HOROSKOP za 13.februar: Ovan nešto skriva, Devicu čeka veliki izazov, Vodolija priznaje osećaje…

DNEVNI HOROSKOP za 13.februar: Ovan nešto skriva, Devicu čeka veliki izazov, Vodolija priznaje osećaje…

12. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas biste mogli imati osećaj da vas jako mali broj ljudi zaista razume. Čak i kada pokušate da objasnite čitav proces svojih osećanja, gledaće vas belo. Jedino vi znate i razumete kako se osećate. Budite svoj sopstveni vođa. Nije bitno da svi oko vas razumeju sve u vezi vas. Zaintrigiraće vas neka misterija danas.

BIK

Danas ćete biti u stanju da se prilagodite svakoj situaciji. U jednoj minuti ćete biti puni energije i spremni za liderstvo, dok ćete već u drugoj biti stabilni i preizemljeni. Jako malo će biti onog između. Ključna stvar za vas danas je da se držite što više pozitivnih ljudi.

BLIZANCI

Nemojte danas provesti previše vremena razmišljajući o problemima. Postoji mogućnost da upadnete u jedan začarani krug, gde ćete teško pronaći izlaz. Povedite računa o onome što možete, a sve ostalo ostavite za neki drugi dan

 

RAK

Danas očekujte sasvim dobar dan za vas. Ostanite na svom kursu i imaćete čist put pred sobom. Ukoliko odstupite od svog puta ili malo zakažete, neko ili nešto će vas opomenuti. Snažne sile su na poslu. Imaćete koristi ako budete radili sa njima a ne protiv njih.

LAV

Danas biste mogli imati osećaj da ste u nekoj kritičnoj situaciji. Jedan pogrešan korak i bićete totalno razbucani! Nemojte toliko forsirati sami sebe. Pred vama mogu biti situacije na „život ili smrt“, te će vam biti potreban vaš nepobediv stav. Ukoliko previše komplikujete stvari, možete okrenuti ljude protiv vas.

DEVICA

Neko ili nešto će pokušati da vas zastraši danas u želji da se povučete. Ali ta osoba ili situacija je upravo ono što vam je potrebno kako biste uradili ono što morate. Razne prilike su pred vama, iako su malo prikrivene. Jednom kada ih pronađete, znaćete! Imajte poverenja i samopouzdanja da ćete uspeti na svom putu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3