Odaberi svog ANĐELA i saznaj šta ti sprema u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

Odaberi svog ANĐELA i saznaj šta ti sprema u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

12. veljače 2019. 0 By Admin 1

ANĐEO (4)

 

 

Ovo je period velikih izdataka, i vi nećete biti zaobiđeni što se toga tiče. Štedite više, jer finansijska situacija u ovoj godini neće biti baš tako sjajna. Ipak imaćete jednu mogućnost za zaradu preko jednog bliskog prijatelja.

 

Prihatite nečiju pomoć, lakše ćete prebroditi teškoće. Iako mislite da je ponižavajuće pitati za pomoć, svakome je ona potrebna. Pa i vama. Ljudi su tu jedni za druge. Poverite se prijatelju.

 

 

ANĐEO (5)

 

Provodite ovo vrijeme više sa voljenim osobama jer uskoro  vam se predviđa odalazak na daleki put vaš ili nekog vama bliskog. Moguće je da će vam ljubav biti u iskušenju i da ćete morati proći dosta toga da bi vaša veza uspela.

Ako ste usamljeni uskoro to više nećete biti, jer u vaš život dolazi neko ko će u vama probuditi velike emocije i ljubav. Odmah će među vama proraditi osećanja i to više niko neće moći da spreči. Sudbina piše romane.

 

 

 

ANĐEO (6)

 

 

 

Ovo je savršen period za pronalaženje vaše srodne duše. Izlazite više i družite se, vaša srodna duša je povezana sa vašim užim okruženjem.

 

Vi i ne slutite jer uvek gledate na pogrešnu stranu,a osoba koja vam je suđena je bukvalno pred vašim nosom. Opustite se i otvorite svoje srce. Nemojte da ljude gledate površno i da vam izgled bude važniji od onoga što neko nosi u sebi. Malo vam nedostaje do sreće, ali to sve zavisi od vas.

 

Na vama je da prepoznate u svojoj okoliko ko je ta osoba koja će vam pružiti veliku ljubav i postati vaš co svet.

 

Sretno, i nemojte nikada odustati od svojih snova.

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2