DNEVNI HOROSKOP za 14. februar: Biku stiže novac, Blizanci neodlučni, Devica pod pritiskom, Vodolija uživa…

DNEVNI HOROSKOP za 14. februar: Biku stiže novac, Blizanci neodlučni, Devica pod pritiskom, Vodolija uživa…

13. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Dobro vam ide ovih dana, ali danas biste mogli da se osećate malo dekoncentrisano. Put koji je ispred vas je jasan i definisan. Veoma ste motivisani kada razmišljate o budućnosti. Moguće je da razmišljate o dužem putu preko granice ili da se vratite u školu po još jednu diplomu. Ovo je sjajan dan da istražite i finalizujete svoje planove.

ŠKORPIJA

Neka vrsta poravnanja, donacije ili bonusa koje očekujete već duže vreme danas bi mogla da se konačno pojavi. To će vam svakako ulepšati dan. Moguće je da ćete biti u prilici da prisustvujete nekom velikom društvenom okupljanju. Zabavite se. Nemojte se iznenaditi ako noćas budete imali živopisne snove – neke tužne, neke sjajne. Pripremite notes i olovku pored kreveta kako biste ih zapisali. Trebaće vam.

STRELAC

Danas biste mogli dosta energije da uložite u svoju ljubavnu vezu. Astralna energija ohrabruje vas da se fokusirate na ljubav. Pokažite svojoj voljenoj osobi koliko vam je stalo, kupite mu-joj poklon, provedite neko vreme zajedno. Svaki zajednički romantični trenutak samo će unaprediti vašu vezu. Ne dozvolite da vam strah stoji na putu. Samo napred.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3