DNEVNI HOROSKOP za 14. februar: Biku stiže novac, Blizanci neodlučni, Devica pod pritiskom, Vodolija uživa…

DNEVNI HOROSKOP za 14. februar: Biku stiže novac, Blizanci neodlučni, Devica pod pritiskom, Vodolija uživa…

13. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Previše posla i pritisak koji ste osećali poslednjih dana danas će rezultirati umorom. Nema ništa loše u tome da malo odmorite i dobro se naspavate, posebno kada su vaš entuzijazam i optimizam netaknuti. Nemojte biti prestrogi prema sebi. Ukoliko vodite računa o sebi, vrlo brzo ćete obnoviti baterije i biti onaj stari. Uveče pročitajte dobru knjigu.

VODOLIJA

Danas će vas obuzeti ljubav i romantika, nakon perioda stagniranja. Nova stabilnost i sigurnost mogu značiti odličnu ljubavnu vezu, ali isto tako i blisko prijateljstvo. Deca mogu biti dobar izvor topline i zadovoljstva. Moguće je da želite da kanališete tu sjajnu pozitivnu energiju u neku kreativnu aktivnost, što će vam dodatno podići sampouzdanje.

RIBE

Možda poželite večeras da organizujete neki događaj kod vas. Dajte sve od sebe da eliminišete nervozu jer će vaši napori da sve bude u najboljem redu dovesti do željenih rezultata. Moguće je da ćete uspostaviti nove važne kontakte, koji mogu voditi ka novim profesionalnim prilikama. Kada se svi raziđu, prošetajte malo. Mozak će vam raditi sto na sat i biće vam potrebno da razbistrite glavu.

Stranice: 1 2 3