DNEVNI HOROSKOP za 14. februar: Device muči sumnja, Ovnu stiže lepo iznenađenje, Blizanci u ljubavnoj dilemi…

DNEVNI HOROSKOP za 14. februar: Device muči sumnja, Ovnu stiže lepo iznenađenje, Blizanci u ljubavnoj dilemi…

13. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Partner će zahtevati vašu punu pažnju i raspoložen je da satima govori o stvarima koje vas ne zanimaju, pa pokušajte da napravite kompromis. Čuvajte se nepromišljenih izjava koje bi mogle da povrede njegova osećanja. Imaćete potrebu da veći deo dana budete u pokretu, a to će vam oduzimati mnogo energije. Izbegavajte nepotrebnu sekiraciju.

VODOLIJA

Volite da se nađete u situacijama koje donose intenzivne emocije zbog kojih se osećate živim. Povedite računa o granicama, jer ćete biti skloniji nešto rizičnijem ponašanju. Potrudite se da budete popustljiviji prema emotivnom partneru i zaboravite na kriticizam. Dan je pogodan i za kraće putovanje ili nova saznanja. Organizujte vaše slobodne aktivnosti.

RIBE

Vi ste velikodušni prema mnogima, ali kada je reč o vašem emotivnom partneru, nailazite na poteškoće da mu udovoljite. Ne bi bilo loše da naučite jednu važnu lekciju – da kažete “ne”. Ne dozvolite da vas iko iskorištava, pa čak i kada se radi o vama bliskim ljudima. Ne donosite nikakve drastične poslovne odluke, a ukoliko ste u potrazi za poslom, sačekajte povoljniji momenat.

Stranice: 1 2 3