DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. februar: Lav SKRIVA emocije, Vodolija u ZABLUDI, Strelac bi se mogao KAJATI zbog JEDNE ODLUKE

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. februar: Lav SKRIVA emocije, Vodolija u ZABLUDI, Strelac bi se mogao KAJATI zbog JEDNE ODLUKE

13. veljače 2019. Off By Admin 1

OVAN

Nada je nešto što održava čoveka i čini ga pozitivnim. Ponekad morate neka vrata jednostavno zalupiti iza sebe, dozvoliti da se jedno poglavlje vašeg života završi, kako biste započeli novo. Nemojte se osvrtati na probleme iz prošlosti i imati predrasude. Ljudi su različiti i sasvim različite stvari vam se dešavaju. Ako im dopustite!

BIK

U svakoj ljubavnoj vezi ima i teških momenata. Konstantno se morate boriti za tu svoju srećnu oazu. Takav je život. Naravno, daleko je lakše boriti se zajedno. Danas pokušajte da razgovarate sa partnerom o tome i dajte sve od sebe da saslušate njegovo viđenje. Otvara vam se sasvim novo poglavlje u ljubavnom životu, nemojte to prevideti.

BLIZANCI

Vrlo često nam idu na živce neke sasvim male i nebitne stvari kod partnera. Fokusirani smo na velika dešavanja, umesto da sredimo prvo mala. Nemojte dozvoliti danas da određene navike ili ratobornost utiču na vaš odnos. Budite otvoreni za razgovor kako biste pronašli zajednički jezik oko tih sitnih malih, ali bitnih navika!

 

RAK

Niko ne voli da mu se govori šta treba i kako da radi, isto kao što nikome ne prija da bude ignorisan. Zvezde vam poručuju da danas treba da potražite u svojoj vezi neophodni balans, što će vam pomoći da pronađete rešenje za neki problem. Ukoliko uradite to iskreno i iz srca, pomerićete svoju vezu u najpozitivnijem smislu.

LAV

Napravili ste snažan oklop kako biste zaštitili svoja osećanja. To je u isto vreme i prepreka za rast i razvoj samih osećanja. Zvezde vas danas ohrabruju da pokušate da spustite tu ogradu i dozvolite svojim osećanjima da izađu, bez bojazni da ćete biti povređeni. Ali ako nekad ne budete povređeni kako ćete znati šta istinski osećate?

DEVICA

Danas će vam se jedna vrata zatvoriti, ali će se otvoriti neka druga. Imate dosta potencijala u ljubavnom životu, te se nemojte osvrtati toliko na prošlost. Postarajte se da zatvorite vrata prošlosti, kako bi vam se otvorila vrata budućnosti. To je vrlo važno, jer pred vama je veoma lep period kada je ljubav u pitanju.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3