DNEVNI HOROSKOP za 15. februar: Blizanci na korak do cilja, Vaga pred velikim izazovom, Raku stižu promene…

DNEVNI HOROSKOP za 15. februar: Blizanci na korak do cilja, Vaga pred velikim izazovom, Raku stižu promene…

14. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Spremni ste da načinite krupan korak za vašu karijeru i promenite radno mesto. Već duže vreme osećate nezadovoljstvo i svesni ste da tako ne možete dalje. Potražite savet od nekoga čije mišljenje uvažavate, a pokušajte i da se informišete kakve su vam šanse da pronađete posao u inostranstvu. Pažljivo osluškujte potrebe tržišta, ali ne zaboravite ni na sopstvene afinitete.

BIK

Šta je ono za čim najviše žudite? Konkretizujte vaše snove koliko još danas i krenite sa njihovom realizacijom. Svi znaci ukazuju da će vam se želje ostvariti u veoma kratkom vremenskom periodu, čak i ako imate ambiciozne želje. Jedna lekcija iz prošlosti može vam biti od velike pomoći. Neobično iskustvo na kraju dana pomaže vam da vaš posao sagledate iz nekog drugog ugla.

BLIZANCI

Ako želite da rezultati vašeg rada počnu da pristižu, koliko još od ranog jutra uložite dodatni napor u završavanje nekih projekata. Na korak ste od cilja, pa nikako ne odustajte od onog što vam je zaista bitno. Znajte da koliko god se posvetili onome što vam je važno, višestruko ćete biti nagrađeni. Budite zahvalni i ovu priliku iskoristite na najbolji mogući način.

 

RAK

Pred vama je dan ispunjen velikim životnim promenama. Budite otvoreni za sve mogućnosti. Verovatno ćete doći do nekih značajnih informacija koje bi mogle da vam budu od koristi u poslu kojim se bavite. Velike su šanse da isprva ne primetite njihovu važnost, ali će vam podrobno razmišljanje ukazati na njihov pravi potencijal. Iskoristite šansu koja vam se pruža.

LAV

Vi ste naprosto nezaustavljivi! Imate utisak da vam danas ništa nije nemoguće, jer su vam samopouzdanje i energija na zavidnom nivou. Pa ipak, pažljivo isplanirajte neke poslovne projekte kako ne biste, zbog vaše brzopletosti, propustili ono najvažnije. Šta god danas da započnete doneće vam veliki uspeh, ali najbitnije je da se posvetite stvarima koje vi želite, a ne tuđim očekivanjima.

DEVICA

Previše razmišljate o nekim stvarima iz prošlosti, a to vas sprečava da načinite korak napred. Pokušajte da se oslobodite nekih bolnih uspomena za vaše dobro, pa ako je potebno, porazgovarajte o njima sa nekim u koga imate mnogo poverenja. Kada shvatite da je hrabrost koja je potrebna da se suočite sa izazovima više od pola uspeha, bićete na pravom putu koji ka napretku.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3