DNEVNI HOROSKOP za 15. februar: Blizanci na korak do cilja, Vaga pred velikim izazovom, Raku stižu promene…

DNEVNI HOROSKOP za 15. februar: Blizanci na korak do cilja, Vaga pred velikim izazovom, Raku stižu promene…

14. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Danas ćete imati vremena da na pretek razmislite šta želite od vašeg života. Mudro ga iskoristite. Ako niste zadovoljni situacijom na poslovnom planu, pokušajte da pronađete alternativu. I više ste nego spremni za nove izazove i prilike koje će vam se uskoro pružiti. Takođe, nađite vremena da se posvetite aktivnostima koje volite, a nakon toga, sistematski se posvetite planiranju budućnosti.

ŠKORPIJA

Imaćete mnogo uspeha u stvarima kojima se danas posvetite. Ukoliko ste nezadovoljni situacijom na ljubavnom planu, ovaj dan je pogodan za otvoren i iskren razgovor. Problem najverovatnije leži u partnerovoj tvrdoglavosti i insistiranju da sve bude po njegovom, a vi razmislite da li možete da zamislite sebe na duže staze pored takve osobe. Zaslužujete samo najbolje.

STRELAC

Osećate pad u energiji, ali nema većih razloga za brigu. Razlog ovome leži u poljuljanom imunitetu i nedostatku kondicije, te stoga razmislite o nekoj fizičkoj aktivnosti. Nikada nije kasno da se posvetite vežbanju, a u pravom društvu sve je mnogo zanimljivije i lakše. Pitajte vaše prijatelje ili kolege s posla da li postoji neko voljan da vam se pridruži.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3