DNEVNI HOROSKOP za 15. februar: Rak i Lav u ljubavi, Ovna čeka divno veče, Devica sprema iznenađenje, Vodoliji stiže važna vest…

DNEVNI HOROSKOP za 15. februar: Rak i Lav u ljubavi, Ovna čeka divno veče, Devica sprema iznenađenje, Vodoliji stiže važna vest…

14. veljače 2019. 0 By Admin 1

Današnji dan posvetite komunikaciji s bliskim osobama, a slobodni i bez obaveza, posebno oni koji dugo nisu osetili ubod Kupidonove strele, mogu danas da očekuju iznenadan atak. Naime, svojom pozitivnom energijom privući ćete ljude slične sebi, prijaće vam razgovori, a simpatije idu uporedo s tim, pa koga zadese… Srce zna najbolje. Obnovite životnu strast, kao i fizičku, šanse se danas otvaraju, a na vama je da uključite sva čula i pokažete se u najboljem svetlu. Svi ostali, koji ste u vezi ili braku, danas provedite dan u zajedničkim aktivnostima i pravljenju planova za nastupajuće leto.
Želimo vam ugodan dan.

 

OVAN

POSAO
Poslovni dan danas će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos i zalaganje. Trudite se da poštujete rokove.

 

LJUBAV
Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. i provešćete romantičan dan

 

ZDRAVLJE
Počnite sa fizičkim aktivnostima.

 

 

BIK

POSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom ce danas biti neizbežna. Čuvajte se ljudi za koje znate da su bez obraza, da bi sve uradili da ispune svoje ciljeve.

 

LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom.. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i očekuje vas lep dan.

 

ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da one budu prihvaćene. Budite uporni.

 

LJUBAV
Ako ste slobodno, očekujte da vam neko uputi ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli i oseća. Necete odoleti.

 

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

RAK

 

POSAO
Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na Vase nadređene. Danas bi to moglo da vam krene za rukom.

 

LJUBAV
Ako ste slobodni, poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokazite joj konačno sta osećate. Nemate šta da čekate, samo gubite vreme.

 

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa kolenom.

 

 

LAV

 

POSAO
Nemojte dozvoliti da Vas određeni komentari danas izbace iz ravnoteze. Pokušajte da se kontrolišete jer neko Vas namerno provocira. Proći će i to.

 

LJUBAV
Ako ste u prošlosti doneli neku pogrešnu odluku moguće je da se danas pokajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku.

 

ZDRAVLJE
Imunitet je u padu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4