Mars ulazi u znak BIKA na dan ZALJUBLJENIH: Bika će pratiti SREĆA, Jarac pronalazi LJUBAV, a jedan znak će otkriti VELIKU TAJNU…

Mars ulazi u znak BIKA na dan ZALJUBLJENIH: Bika će pratiti SREĆA, Jarac pronalazi LJUBAV, a jedan znak će otkriti VELIKU TAJNU…

14. veljače 2019. 0 By Admin 1

Mars ulazi u Bika 14. veljače 2019. i tamo ostaje do 31. ožujka. Budite spremni da postanete nezaustavljivi!

 

Mars, planet želje, prelazi u romantičnog i odanog Bika, znak kojim upravlja Venera, božica ljubavi, točno na Valentinovo! Romantika je svuda oko nas!

Ovisno o tome gdje se Bik nalazi u vašem horoskopu, imat ćete na raspolaganju mnogo odluka i zadataka s kojim se treba uhvatiti u koštac tijekom sljedećih šest tjedana. Teško je uvjeriti Marsa u Biku da se kreće, ali kada to učini, bolje je da se maknete s puta! Mars u Biku je poput parnog valjka. Jednostavno nema toga što će mu stati na put.  Osim ako ne želite riskirati život.

To je polagana, ležerna energija. Ali slično kao priča o Zecu i Kornjači, Mars u Biku je taj koji na kraju pobjeđuje u utrci! Bez obzira na njegov tempo, Mars u Biku ima strpljenja, upornosti i odlučnosti. Ovdje djeluje zakon inercije: Mars u Biku se sporo budi … ali kad se jednom to dogodi, nema povratka!

Mars u Biku je fantastično vrijeme za: dinamično rješavanje financijskih pitanja, izgradnju fizičke snage i tjelesne kondicije, te za kulinarske užitke i sve vrste udobnosti. Ako ste rođeni u znaku Bika, budite spremni za akciju u narednim tjednima! Nema mirovanja. Mars vlada vašim libidom.

 

Pročitajte više o tome što Mars znači u vašem horoskopu.

 

Tranzit Marsa u Bika 2019., kroz znakove

Mars u Biku 14. veljače 2019., vezan je za sve vrste udobnosti. Vrijeme je za sakupljanje, materijalizaciju, monetizaciju i konsolidaciju. To je polagana, ležerna energija. Ovo je izvrsno vrijeme za potragu za novcem, užitkom i fizičkom snagom i fitnessom.

Pa čime Bik vlada u vašem horoskopu? Na kojim poljima vas Mars u Biku čini tvrdoglavim, odlučnim i nezaustavljivim? Provjerite svoj zvjezdani znak da biste saznali.

 

Ovan

Pripremite se za povećavanje troškova! Mars u vašoj kući novca sigurno će vas potaknuti da trošite zbog cijele kombinacije razloga, piše Mystical raven. Možda imate posjetitelje, medicinske račune ili konačno mislite obaviti one velike kupnje koje ste odgađali cijelo vrijeme.

Ovo je također nevjerojatno vrijeme za konsolidaciju vaše imovine i izgradnju investicija. Sada je savršen trenutak za početak. Činjenica da se osjećate prilično nestašno je dodatni bonus!

 

 

Bik

Vi ste u vrhunskoj formi! Držite sve karte i svi će morati stati u red! Vlast. Inicijativa. Sve je vaše! Ovo je trenutak koji ste čekali! Sada možete napraviti razliku u svom životu i napraviti veliki napredak na svim frontama. Želite li pokrenuti fitness program? Učinite to sada! Želite pokrenuti svoju tvrtku, predstaviti svoj posao ili pozvati nekoga van?

Lopta je na vašem terenu! Imate priliku jednom u svake dvije godine briljirati na svim frontama vašeg života! Pokušajte ne zlostavljati druge svojom super-snagom. Djelujte s dostojanstvom i izbjegavajte sukobe. Ovo je također sjajno vrijeme za rješavanje nedovršenih poslova!

 

 

Blizanci

Imate li duhovnu praksu? Možda je vrijeme da je razvijete. To ne mora uključivati ​​crkvu, mističnu odjeću ili mirisne štapiće. Dnevna šetnja po parku, na miru, bez da vas itko ometa, osluškivanje svojih misli – dovoljna je meditacija. Odvojite malo vremena od svog zauzetog rasporeda.

Bit će vam drago kad se Mars preseli u vaš znak, 21. travnja. Također možete biti uključeni u intenzivne pripreme za neko veliko otkriće. Pazite na one – unutarnje ili vanjske demone – koji teže podrivanju vaših napora.

 

 

Rak

Rak voli novac i materijalnu sigurnost. Ne zato što je Rak materijalistički nastrojen. Jednostavno zato što se volite osjećati sigurno i biti u mogućnosti brinuti se za svoju obitelj. Mars u Biku donosi vrijeme intenzivnog druženja s onima koji mogu ponuditi zadovoljstvo, stabilnost i financijsku dobit.

Vrijeme je za moćnu mrežu. To može pomoći vašoj karijeri da se razvije! Ako ste uključeni u klub ili društvo, događa se nešto što će zahtijevati vaše sudjelovanje.

 

 

Lav

Vaša karijera cvate! Mars u Biku puni vas i tjera da dođete do vrha, da se dotjerujete i propisno predstavite javnu sliku. Je li Vaša web stranica malo nedorečena? Vrijeme je da je poboljšate! Ovo je dobro vrijeme za marketinšku kampanju.

Sada povratite svoj osjećaj dinamičnosti i svrhe. Vaše akcije sada imaju visoku vidljivost! Vi kontrolirate svoju sudbinu. Nitko drugi. Pokažite im od čega ste napravljeni!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3