Crn Mesec u znaku Vodolije promeniće ŽIVOTE mnogih! Škorpiju stiže KARMA, Vodoliji srce od LEDA, Ribe beže od PROBLEMA…

Crn Mesec u znaku Vodolije promeniće ŽIVOTE mnogih! Škorpiju stiže KARMA, Vodoliji srce od LEDA, Ribe beže od PROBLEMA…

15. veljače 2019. 0 By Admin 1

Horoskop za crn Mesec u znaku Vodolije – saznajte šta očekuje u vaš horsokopski znak!

 

 

Lilit ili crni Mesec će biti u Vodoliji do maja 2019. i on (ona) će izvući vašu najmoćniju žensku energiju! Ovo je vrlo važno vreme za otkrivanje naše istinske prirode i najdubljih želja … zajedno s našom skrivenom tamnom stranom.

crni Mesec Lilit je geometrijska tačka na nebu koja označava najdalju tačku Mesečeve orbite oko Zemlje. U astrološkom grafikonu, Crni Mesec Lilit predstavlja primitivne impulse i ponašanje osobe u njihovom najdubljem obliku.

Ovaj znak može izvući vašu najmoćniju žensku energiju. To je provokativno, oštro, a kad je pogođeno, može biti destruktivno. Ona ima tako snažan uticaj u kartama nekih ljudi da može poremetiti njihovu povezanost sa stvarnošću.

 

Impresivna i zastrašujuća boginja Lilit već se dugo povezuje sa senovitim aspektima duhovnosti. Potiče od hebrejske reči laylah, što znači “noć”, a njeni simboli uključuju stvari poput zmija, sova, kao i tamnog polumeseca.

Ovog meseca Lilit se preselila u Vodoliju, gdje će ostati do maja 2019., budeći svest o nepredvidivim i zemaljskim nagonima, stvarajući novu viziju osnažene ženstvenosti.

 

Evo što je najvažnije:

Crni Mesec nije presuda, već lekcija. Znajući u kojim situacijama ste posebno skloni pokazati slabost, možete sami kontrolisati i nadvladati sebe. Tako je obnovljena unutrašnja harmonija, mračna karma je neutralizirana: duša je ispunjena svetlošću, a sudbina postaje povoljnija.

Ako želite znati vaš horoskop za ovo burno vreme, čitajte dalje.

 

 

Ovan

U Ovnu, Lilit utelovljuje duh takmičenja. Ona je politički aktivna i usmerava svoj bes u akciju koja podržava nezavisnost duha i dopušta da se njen glas čuje širom sveta.

Lilit u Ovnu želi potpunu dominaciju nad svojim mrziteljima, bez obzira na područje. Ako njen žestoki temperament nema odgovarajući izlaz, može poremetiti živote onih oko nje.

 

 

Bik

Lilit u Biku utelovljuje duh želje. Bilo da je reč o ljubavi, novcu ili moći, pohlepa je duhovna praksa za one s ovim položajem.

Dopuštajući sebi da želite ono što želite, osećate se utemeljenima i sigurnima. Kad vam se potrebe ne ispune, sposobni ste za emocionalne ispade.

 

 

Blizanci

Znatiželja je istovremeno najveća snaga i slabost Lilit u Blizanacima. Vi ste mentalno nezasitni i nikada se ne isključujete iz bilo kakvog iskustva. Lilit u Blizanacima isprobaće sve odjednom, jer nakon toga nastaje dobra priča.

Ako ovdj postoji problem, svejedno ćete u sebi osećati potrebu da progutate sve makar nije tako slatko kao što ste se nadali. Hoće li biti vredno toga?

 

 

Rak

U Raku, Lilit želi pomiriti žensku brižnu stranu sa energijom zavodnice koja je njena suština. To je čudna kombinacija, ali ona deluje.

Razmislite o mračnoj boginji Kali Ma ili o Anjelici Huston, koja glumi modernu mračnu gazdaricu Morticiu Addams. Vaš potencijalni pad? Briga za druge koji se ne brinu za vas.

 

 

nastava na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3