Crn Mesec u znaku Vodolije promeniće ŽIVOTE mnogih! Škorpiju stiže KARMA, Vodoliji srce od LEDA, Ribe beže od PROBLEMA…

Crn Mesec u znaku Vodolije promeniće ŽIVOTE mnogih! Škorpiju stiže KARMA, Vodoliji srce od LEDA, Ribe beže od PROBLEMA…

15. veljače 2019. 0 By Admin 1

Lav

Lilit u Lavu utelovljuje duh ponosa. U njihovom najboljem izdanju, zrače zlatnom aurom koja očarava one oko njih. Oni imaju izvanzemaljski šarm koji mogu iskoristiti u svoju korist, naročito na pažnji.

Kada se usmerava negativno, ponos se pretvara u ispraznost i ti pojedinci samo veličaju sami sebe. Njihova sposobnost glamura upravo je to: iluzija.

 

 

Devica

U Devici, Lilit je utelovljenje zavisti. Ti ljudi prenose opsesiju Device savršenstvom na nove visine, često ih tjrajući da proučavaju lepotu i postignuća.

Ne postoji detalj koji će ostati neuređen. Ako bi ovde postojao problem, hiperkritičan unutrašnji monolog sabotirao bi njihovo potencijalno krhko samopoštovanje.

 

 

Vaga

Lilit u Vagi bori se da pomiri partnersku žensku stranu sa nezavisnom demonskom energijom koja ju definiše. Zajedno se to menifestuje kao “savršeni primer”, poželjna je kao partner, ali dovoljno individualna da još uvek zadržava misteriju.

Alternativno, to se može odigrati u raznim drugim nepristojnim scenarijima. Iako možete romantizovati ideju, nemojte se izgubiti u takvim odnosima.

 

 

Škorpija

Lilith nema službeni znak vladavine, ali mnogi astrolozi predlažu Škorpije kao njenog vladara, s obzirom na povezanost tog znaka sa tabuima. Lilit se ovde osjeća kao kod kuće, s pojačanim moćima zavođenja, poslovnom oštroumnošću i psihičkom povezanošću.

Šta još možete tražiti? Jedino na što ovde treba paziti je da se mudro koriste moći. Nemojte nepotrebno zadavati udarce jer karma može biti vrlo neprijatna.

 

 

Strelac

U Strelcu Lilit traži slavu. Bilo da se radi o najegzotičnijem odmoru ili najluđoj zabavi, Lilit u Strelcu s velikom snagom osigurava da će sve oči biti na njima.

Oni su po prirodi zabavljači i ne boje se ispada. Teškoća dolazi kada je ova Lilit prisiljena suočiti se sa svetovnim problemima ili osećajima drugih. Istina može boleti.

 

 

nastava na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3