HORSOKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Bik pun para, Devicu čeka platonska ljubav, Lav prati svoje snove, Blizanci će se jako obradovati…

HORSOKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU: Bik pun para, Devicu čeka platonska ljubav, Lav prati svoje snove, Blizanci će se jako obradovati…

15. veljače 2019. 0 By Admin 1

Nedeljni horoskop predviđa promene na ljubavnom i finansijskom planu – saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

 

OVAN

LJUBAV: Neko od vaših poznanika ili prijatelja mogao bi vam se svideti. Možda ćete se dvoumtit da li sačuvati lepo prijateljstvo ili se upustiti u strastvenu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u vezama biće dobro.

 

KARIJERA: Domaća kućna sreća ova će vam nedelja biti glavna preokupacija. Radovi u kući 0li tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se i spontano i organizovano. Oni koji idu negde na posao radiće tek toliko da sve odrade.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Analiziraćete svoju prošlost.

 

BIK

LJUBAV: Intelektualan nivo ličnih odnosa biće zadovoljavajuć, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Zato razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Oni neka pričekaju malo bolja vremena. Sve će doći uz strpljenje.

 

KARIJERA: Vaše finansije napokon će se koliko toliko stabilizovati. Istovremeno će se otvoriti nova mreža poslovnih saradnji, a neke od njih zaista će vam se svideti. Povežite se s mogućim kolegama i radite zajedno. Tako će efekat biti veći.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ne možete bez putovanja.

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Veselje zbog ljudi koje volite, priajtne zabave bez previše ambicija, opuštenost u svakom trenutku društvenosti – sve je to moguće da doživite ovih dana. Budite otvoreni, imajte poverenja u one koji vas vole i bićete srećni.

 

KARIJERA: Ne želite se baviti svim i svačim, ali zaostatke ćete morati rešavati. Radi se o sitnicama oko kojih se ne treba nervirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji trebate proći da bi stigli do nečeg boljeg. Štedite svoju snagu.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte dobar film.

 

 

RAK

LJUBAV: Biće malo manje atrakcija, ali vaš ljubavni život i dalje će biti kvalitetan. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na putovanju.

 

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kolega koji jedva čekaju da nešto učine.Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kad to napravite, preostaje vam samo da isto sledite. Pokrenite sebe i druge.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ne dajte da vas bilo što izbaci iz takta.

 

LAV

LJUBAV: Činiće vam se kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.

 

KARIJERA: Šefovi bi mogli promeniti svoju taktiku i zatezati tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško sesti. Ipak, moraćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Relaksacija je imperativ.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3