NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Lav u šemi s mlađom osobom, Ribe osećaju fatalnu privlačnost, Jarcu se ostvaruju tajne želje…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Lav u šemi s mlađom osobom, Ribe osećaju fatalnu privlačnost, Jarcu se ostvaruju tajne želje…

15. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Tokom vikenda možete imati manju emotivnu krizu ali teško da ćete biti dovoljno istrajni da sve ono što vam smeta iznesete na čistac. Očekuju vas lepe vesti preko partnera sredinom naredne nedelje a samim tim će se i vaš odnos popraviti.

 

Slobodni Ovnovi, kad bolje razmislite, ni sami ne znate šta biste hteli – da budete slobodni ili da se započnete vezu.

 

 

BIK

Ako ne poslušate prijateljev savet, očekuje vas period u kojem ćete uživati u iskrenoj sreći sa voljenom osobom. Idealan period je i za veridbu i planiranje venčanja ako ste u ozbiljnoj vezi.

 

Slobodni Bikovi, tokom naredne sedmice imaćete priliku da priznate dragoj osobi šta osećate. Prepoznaće se dve duše i ništa neće moći da ih spreči da se spoje.

 

 

BLIZANCI

Vaš odnos sa partnerom se značajno popravlja a u izgledu je i skorije putovanje, kao i poseta mlađoj osobi iz okruženja. Partner se raduje malim stvarima koje će vam ulepšati predstojeće dane.

 

Slobodni Blizanci, jedna osoba sa posla se zaljubljuje u vas. Moguć je susret nakon posla.

 

 

RAK

Pred vama je sedmica prepuna društvenih okupljanja i dešavanja. I prijatelji imaju neku ideju o zajednom izlasku ili provodu. Što da ne?! Jedan je život. Sreća preko dece.

 

Slobodni Rakovi, pokažite dragoj osobi da niko ne može da se poigrava sa vama. Ako ste osećajni, to ne znači da ste budala. Nakon toga, moguć je početak nove emotivne veze.

 

 

LAV

Bićete ljubomorni i posesivniji nego inače. Na vaše ponašanje može uticati jedna osoba iz porodice koja vas savetuje kako treba da se postavite. Uskoro je moguće slavlje unutar porodice.

 

Slobodni Lavovi, mlađa i duhovita osoba vas razveseljava.

 

 

DEVICA

Najlepše ćete se osećati u svom domu i okruženi bliskim ljudima. Obradovanje preko mlađe osobe iz daleka.

 

Slobodne Device, jedna osoba sa kojom ste se upoznali preko društvenih mreža može vam predložiti susret uživo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3