NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Lav u šemi s mlađom osobom, Ribe osećaju fatalnu privlačnost, Jarcu se ostvaruju tajne želje…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Lav u šemi s mlađom osobom, Ribe osećaju fatalnu privlačnost, Jarcu se ostvaruju tajne želje…

15. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Partner vas može kritikovati zbog izgleda, pa vam čak predložiti i neke zajedničke sportske aktivnosti. Moguć je dobitak ili poklon od drage osobe.

 

Slobodne Vage, udvara vam se uticajna i situirana osoba preko koje možete rešiti neke životne probleme.

 

 

ŠKORPIJA

Kako dani budu odmicali bićete sve sve srećniji i zadovoljniji bračnim životom. Voljena osoba skinuće i zvezde sa neba da vas osvoji i oraspoloži. Malo li je?!

 

Slobodne Škorpije, Venera će uskoro ući u vaš znak a to vam donosi ljubavna udvaranja a moguće i početak kvalitetne ljubavne veze koja se čak može završiti brakom.

 

 

STRELAC

Zbog sticaja raznih zanimljivih okolnosti i partner će vam poklanjati više pažnje. Jedan događaj vas može totalno zbližiti da ćete ponovo početi da razmišljate i osećate kao jedno.

 

Slobodni Strelčevi, ko reskira taj profitira. Ako neplanski počnete da osećate leptiriće u stomaku, ne odugovlačite, već prihvatite emotivnu priliku koja vam se stvara, bez obzira koliko je komplikovano.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3