VELIKI VIKEND HOROSKOP: Jedan znak čeka RAZOČARENJE, a jedan će konačno upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

VELIKI VIKEND HOROSKOP: Jedan znak čeka RAZOČARENJE, a jedan će konačno upoznati LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

15. veljače 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Posvetite više pažnje rešavanju nekih aktuelnih problema i finansijskih računa. U odnosu sa voljenom osobom provejava doza uzajamne nesigurnosti i nerazumevanja.

 

 

Situacije koje po vašem mišljenju izgledaju komplikovano, vaš partner posmatra drugačijim očima i ima različito viđenje ili optimističke prognoze. Potrebno je da prevaziđete sve razlike koje vas udaljavaju od drage osobe i zajedničkih tema.

 

 

JARAC

Potrudite se da budete angažovani na različitim stranama. Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete, ali u ime zajedničke srece sve je moguće.

 

 

Sreća proističe iz unutrašnje potrebe, da se lepe misli i topla osećanja podele i razmenjuju sa bliskom osobom. Prepustite se svojim osećanjima i emotivnoj inspiraciji.

 

 

VODOLIJA

Važno je da reagujete u pravom trenutku. Ne budite impulsivni, strpljivo sačekajte da na površinu isplivaju prave vrednosti. U odnosu sa voljenom osobom, uporno zagovarate situaciju koja odgovara vašem osnovnom raspoloženju ili afinitetima. Međutim, partner odgovara rezervisano i ostaje pri svojim stavovima. Ne možete dobiti sve što očekujete, napravite novi emotivni balans kako biste prevazišli zajedničke sumnje i dileme.

 

 

RIBE

Potrudite se da pravilno ispunite sve svoje obaveze, bez psihološkog pritiska i takmičarskih aspiracija. Pre ili kasnije, završni rezultati predstavljaju osnovno merilo vrednosti. Najlepši događaji vas očekuju u ljubavnom životu ili u susretu sa jednom dragom osobom. Uvek kada se uzburkaju vaše strasti i osećanja, to predstavlja pozitivan “signal” koji vodi ka ljubavnoj romansi. Prenesite svoju strast i inspiraciju na voljenu osobu, budite dovoljno maštoviti.

 

Stranice: 1 2 3