DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. februar: Lav živi u bajci, Vagu čeka fantastičan dan, Škorpija u velikom iskušenju…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. februar: Lav živi u bajci, Vagu čeka fantastičan dan, Škorpija u velikom iskušenju…

16. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Neko u vašoj neposrednoj okolini, najverovatnije iz poslovnog okruženja, želi da po svaku cenu pridobije vašu naklonost. Ukoliko ste singl i pruža vam se mogućnost putovanja u inostranstvo, smeši vam se romansa koja bi mogla potrajati i nakon vašeg povratka. Svi oni koji su u vezi će morati da nađu način da se izbore sa partnerovom ljubomorom.

 

VODOLIJA

Danas ćete dosta razmišljati o jednom bivšem partneru i to u pravcu pomirenja sa istim. Smatrate da je došlo vreme da zrelije i odgovornije pristupite vašoj vezi. Budite sigurni da je srce dotične osobe još uvek slobodno, kako ne biste doživeli neprijatno otrežnjenje. Sve oni koji su u braku očekuje donošenje jedne važne odluke vezane za ljubavni život.

 

RIBA

Poslovna putovanja mogu biti veliki izazov za mnoge predstavnike vašeg znaka, naročito ako ste u vezi koja je sve, samo ne stabilna. Velike su šanse da u potpunosti “izgubite glavu” za nekim ko je potpuna suprotnost od vašeg partnera. Problemi u porodici su neminovni, jer će neko od članova negodovati zbog vašeg ponašanja.

 

 

http://horoskopius.com

Stranice: 1 2 3