DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. februar: Raku stiže poziv, Bik iskren do kraja, Lav u problemu, Škorpija na sastanku…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. februar: Raku stiže poziv, Bik iskren do kraja, Lav u problemu, Škorpija na sastanku…

17. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Na ljubavnom planu očekuju vas manji problemi, ali je vaš ljubavni život, generalno, sada mnogo mirniji. Do opšteg poboljšanja je došlo jer ste radili na toleranciji i kompromisima. Uz vaše lično zalaganje, ali i trud partnera, ostvarujete željenu stabilnost u vezi. Ukoliko ste još uvek singl, moguće je da će se neko interesantan pojaviti na vašem radnom mestu.

ŠKORPIJA

Rad na sebi i postignute promene u pozitivnom smeru kada je vaša ličnost u pitanju, odražavaju se i na polje ljubavi. Ako ste u vezi, danas vas očekuje mnogo zabave i slatkih ludosti sa partnerom. Ako još uvek tragate za voljenim bićem, moguće je da ćete povući neke radikalne poteze. Sastanci koji će se odigrati u narednim danima obogatiće vam život.

STRELAC

Ulažete mnogo napora da poboljšate vaš ljubavni život. Jedan sustret sa osobom koja vas je od nedavno zaintrigirala unnosi optimizam u vaš život, ali i nervozu. Samci bi mogli započeti novu vezu ili unaprediti prijateljstvo u ozbiljnu vezu. Mnoge stvari su vam moguće ovog dana, ako ste spremni da rizikujete. Imajte vere u sebe!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3