DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. februar: Raku stiže poziv, Bik iskren do kraja, Lav u problemu, Škorpija na sastanku…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. februar: Raku stiže poziv, Bik iskren do kraja, Lav u problemu, Škorpija na sastanku…

17. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

U prethodnom periodu ste imali velike preokrete u ljubavnom životu. Ovaj dan donosi smirenje i stabilizaciju emocija. Ako ste trenutno u vezi, u partneru imate punu podršku i pravog prijatelja. Čuvajte se promena u ponašanju, naročito u pravcu prenaglašenog samopouzdanja. Na vreme razmislite o eventualnim posledicama po vašu vezu.

VODOLIJA

Burne reakcije, promene raspoloženja i nepromišljenost vas danas mogu skupo koštati. Malo koji pripadnik ovog horoskopskog znaka je za to zaista spreman. Ako ste sami, otkrićete nove mogućnosti zavođenja, a nije isključeno da će vas privući neko ko nema ništa zajedničko sa vašim prethodnim ljubavima. Jedan zanimljiv susret očekujte na kraju dana.

RIBE

Ako do sada smatrate da i niste bili naročito uspešni na polju ljubavi, ne dozvolite da vas to obeshrabri. Imate snažnu potrebu da učinite nešto pozitivno za vaš ljubavni život. Čak i ako imate stabilnu vezu, možete da očekujete promene koje će se ticati i vašeg partnera. Ovog dana, pokušajte i da nađete vremena za neke bliske prijatelje.

Stranice: 1 2 3