Izaberi planine koje te NAJVIŠE PRIVLAČE i saznaj šta te čini JAKIM i kakva je tvoja DUŠA

Izaberi planine koje te NAJVIŠE PRIVLAČE i saznaj šta te čini JAKIM i kakva je tvoja DUŠA

17. veljače 2019. 0 By Admin 1

Odvojite trenutak i pogledajte svaki od ovih planinskih krajolika i zamislite koji biste željeli istraživati. Zamislite kako šećete planinom, kako se penjete po stijenama ili kako gazite po travi i upijate ambijent.

Koji vas doziva? Odgovor može otkriti vašu pravu snagu duše.

 

Planina A: Slatki rast

Vi žudite za rastom, širenjem i svom njegovom slavom. Možda je vaša duša malo umorna od dosade i uobičajenih stvari. Život ima mnogo toga za ponuditi, to znate u svom srcu. Obiluje mogućnostima, ali možda vam je teško shvatiti kako najbolje možete iskoristiti ovo obilje, piše Mystical raven.

Želite biti slobodni. Sva sloboda koju tražite je u vama. Zamislite da sjedite na vrhu ove prekrasne planine. Sami ste, sami sa svojim unutarnjim glasom.

Gurnite na stranu sva ometanja i dopustite sebi da sanjate. Koje plodne misli vam dolaze u glavu? Možda čak i uzrokuju lupanje vašeg srca. Govore li vam da učinite nešto, da otiđete negdje, da se povežete s nekim? Ili ste možda već  svjesni želje i samo preispitujete svoju sumnju?

 

Inače, ovdje bih htio citirati ljude koji su uspjeli napraviti nevjerojatne stvari, unatoč njihovim okolnostima. Ali znam da to neće pomoći. Znate da možete raditi ono što želite, ali dopuštate da vas um blokira. Ne dopušta vam da vjerujete u sebe.

Dok sjedite na vrhu ove planine, možete li osjetiti olakšanje? Tu ste samo vi i priroda. Ovdje možete biti sve što želite biti. Nema stresa, nema brige. Svijet je daleko. Sjetite se tog osjećaja, slobode. Sva sloboda koju tražite je u vama.

 

 

Planina B: Magična zemlja

Dobro došli u Zemlju snova. Odabrali ste prošetati mitskim planinskim lancem gdje jednorozi divlje jure i svatko ima čarobnu sposobnost da manifestira sve što želi.

Je li vam netko govorio (ili vam još uvijek govori) da se “probudite”? „Što si umislio“? Oni kažu. „Misliš li stvarno da to možeš?“ Dopustite nam da vam prenesemo; ravno s usana jednoroga. Svakako, ponekad se trebamo „probuditi“.

 

 

Ali život bez nade ili malo magije zapravo je tužan. Vaša duša želi hodati ovom mističnom plavom planinom zbog nekog razloga. Ponekad se život ne može mjeriti u kilogramima, dolarima, eurima, kunama.

Ponekad moramo dopustiti duši da vrluda, da bude inspirirana – zato što uistinu imamo priliku doživjeti čarobni život.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2