Izaberi planine koje te NAJVIŠE PRIVLAČE i saznaj šta te čini JAKIM i kakva je tvoja DUŠA

Izaberi planine koje te NAJVIŠE PRIVLAČE i saznaj šta te čini JAKIM i kakva je tvoja DUŠA

17. veljače 2019. 0 By Admin 1

 

Planina C: Dobro i loše

Samo nekolicina vas će odabrati istražiti ovaj nevjerojatan planinski lanac. To su obične hridi, duboki klanci i tamne sjene, samo za hrabre.

Vi ste hrabri. Imate lavlje srce. Možda se samo trebate podsjetiti na ovo. Bez obzira na teškoće s kojima ste se susreli, vi – više od bilo koga – možete otkriti način na koji ćete ta iskustva pretvoriti u nešto značajno. Možda ćete to postići kroz pomaganje drugima ili kroz svoj vlastiti rast.

Vaš život je dizajniran od strane više moći tako da otkrijete veću svrhu. Posebnu ulogu, bilo u vašoj obitelji ili u većoj društvenoj zajednici.

Možda ste primijetili, sunce zaviruje preko vrha planine. Nova se zora približava, bolje razumijete tko ste i zašto ste tako posebni. Možda je trebalo vremena, ali neke se stvari jednostavno ne mogu požuriti.

 

 

Planina D: Mirne vode

Odabrali ste planinu mira i tišine. Možda je ovo nesvjesno priznanje duše da trebate “usporiti”, kako bi ugrabili više vremena za sebe. Vrijeme koje ćete provesti u molitvi, u kojem ćete komunicirati s duhovnim svijetom.

Ili možda već to radite? Ako je tako, to je znak da su vaši napori urodili plodom, veza se razvija i produbljuje. To može potrajati.

 

Kao što možete vidjeti iz ove slike, nema smisla požurivati ništa. Prilično je bezvremenski – izvan vremena, nepovezano s vremenom. Dopustite vašem oku da slijedi planine, možete li vidjeti točku u središtu slike, krivulja planine nestaje iz vidokruga? One sugeriraju da se još više ljepote nalazi “iza ugla”.

Što dublje idete sa svojim molitvama ili meditacijom, to vas nevjerojatniji dar čeka. Ostanite strpljivi, zapamtite da vrijeme ovdje nema nikakav značaj.

Stranice: 1 2