DNEVNI HOROSKOP za 19. februar: Ovan krije svoje namere, Bika muči ljubav, Škorpiji stižu promene…

DNEVNI HOROSKOP za 19. februar: Ovan krije svoje namere, Bika muči ljubav, Škorpiji stižu promene…

18. veljače 2019. 0 By Admin 1

Želimo vam prijatan dan.

 

OVAN

POSAO
Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.

 

LJUBAV
Pre ili kasnije moraćete da položite svoje „emotivne račune” i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da „kontroliše” vaše kretanje.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

BIK

POSAO
Delujete aktivno na različitim stranama, postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.

 

LJUBAV
U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u „hladne emotivne vode”, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.

 

ZDRAVLJE
Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psiho-fizičku kondiciju.

 

 

BLIZANCI

 

POSAO
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.

 

LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.

 

ZDRAVLJE
Budite umereni.

 

 

RAK

POSAO
Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju Vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.

 

LJUBAV
Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osećate i pratite.

 

ZDRAVLJE

Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.

 

 

LAV

POSAO
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akomulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu.

 

LJUBAV
Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki „ljubavni suton”.

 

ZDRAVLJE
Razgovor i relaksacija deluju pozitivno na vaše psihičko stanje.

 

 

DEVICA

POSAO
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.

 

LJUBAV
Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada, vešto „izmiče” pred vašim pozivima. Promenite svoj stil ponašanja.

 

ZDRAVLJE
Priuštite sebi više sati odmora, opustite se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3