DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. februar: Lav meta prevare, Devica brutalno iskrena, Strelac okreće novi list…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. februar: Lav meta prevare, Devica brutalno iskrena, Strelac okreće novi list…

18. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas bi jedna osoba mogla da odluči da preduzme prvi korak kako bi vas bolje upoznala. Moguće je da će vas pozvati na večeru ili u bioskop, i možda sve to nije super romantično, ali imajte na umu da ćete sami stvoriti tu magiju. Oboje ćete biti toliko uzbuđeni što ste zajedno da vam neće biti bitno gde se nalazite.

BIK

Nemojte brinuti ako ste sentimentalniji nego inače, to je verovatno zbog trenutne planetarne energije. Ukoliko ste u stalnoj vezi, onda iskoristite ovu divnu priliku da zajedno proslavite vašu vezu i možda je podignete na viši nivo. Ukoliko tražite ljubav, onda se potrudite da posetite neki događaj koji je povezan sa umetnošću.

BLIZANCI

Ukoliko večeras imate sastanak obucite se tako da impresionirate, jer vas zvezde podržavaju u tome. Postoji velika verovatnoća da ćete imati sjajan sastanak i da ćete blistati. Ne samo da ćete vi biti svesni da delite iste misli i osećanja, nego ćete uvideti i kako je druga strana isto svesna toga. Odvojite vreme večeras da prošetate po mesečini ili pored reke (jezera, mora).

RAK

Romantična situacija u kojoj se možete danas naći, omekšaće vam srce toliko da ćete zaboraviti na nedavni nemio događaj (raskid duže veze ili nešto slično). Zvezde vas podržavaju i govore da vam osoba koju ste upravo sreli može pomoći da zaboravite i zacelite sve rane koje imate. Ukoliko ih poslušate, ponovo biste mogli voleti svim srcem. Poslušajte ih!

LAV

Romantika će danas biti na sve strane , ali morate se malo pripaziti. Pomislićete, svakako, da je sve to malo sumnjivo. Ako neko pokušava da vam laska i uvuče vas u jedan kalup razmišljanja oko neke vama važne stvari, naravno da će vam biti sumnjivo. Nemojte dozvoliti da vas iko prevari na takav način, sve dok sami ne budete sigurni da je taj način razmišljanja ispravan.

DEVICA

Danas biste pod uticajem čudne astralne energije mogli pribeći maloj laži kod partnera, kako biste prikrili neku blamažu ili sramotnu istinu. Moguće je da će u prvi mah da vam poveruje, ali vrlo brzo će uvideti da nešto nije u redu i vaša mala varka će biti razotkrivena. Najbolje bi bilo da budete iskreni, čak i ako dođe do male svađe.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3