DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. februar: Lav meta prevare, Devica brutalno iskrena, Strelac okreće novi list…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 19. februar: Lav meta prevare, Devica brutalno iskrena, Strelac okreće novi list…

18. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

Ukoliko idete na sastanak večeras, onda je vrlo verovatno da imate sasvim pogrešnu sliku o osobi sa kojom se sastajete. Današnja astralna energija pokušaće da vas navede da izgradite sopstvenu sliku o toj osobi i u neku ruku je idealizujete. Kako bilo, veoma je važno da zapamtite da vam je potrebno vreme da upoznate osobu, pre nego što krenete da joj sudite (bilo da ste u pravu ili ne!).

ŠKORPIJA

Zvezde bi danas mogle da umešaju prste u neki vaš odnos, koji je do sada bio kristalno jasan i dovedu do konfuzije. Vrlo je verovatno da uživate jedno u drugom, ali kada treba da se donese zajednička odluka nešto ne štima. Nemojte da vas to danas zabrinjava jer ćete samo poremetiti odnose. Danas uživajte u danu, a sutra mislite o tome (doduše, samo „sutra“ će se verovatno pobrinuti za sve!).

STRELAC

Nemojte dozvoliti da vam trenutni ispadi pomute stvarnu sliku koju imate o nekoj osobi, sa kojom ste od nedavno. Danas biste pod uticajem planetarnog poravnanja mogli imati pomućenu sliku i biti u nemogućnosti da sagledate širu sliku. Nikako nemojte to dozvoliti, kao ni da preuranjeno donesete neku odluku. Potrudite se prvo da saznate konkretno ono što vas zanima, a odluku ostavite za neki drugi dan.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3