Odaberi BOJU KARMINA koji te najviše privlači i saznaj KAKVA SI U LJUBAVI

Odaberi BOJU KARMINA koji te najviše privlači i saznaj KAKVA SI U LJUBAVI

18. veljače 2019. 0 By Admin 1

Svaka žena je posebna na svoj način. A ono što im određuje karakter utiče i na njihov ljubavni život.

 

 

BROJ 1

Crvena boja predstavlja strast i ljubav. Vi ste veoma strastvena osoba, i kada volite to je onda do kraja i jako. Vama ljubav predstavlja nešto najbitnije u životu. Muškarac koji vas osvoji je srećan čovjek, jer vi ste u stanju da mu život pretvorite u bajku.

Vama je ljubav smisao života i vi se u ljubavi dajete potpuno, jednom kada nekoga zavolite. Iako ste imal neke pogrešne korake kroz život, a ko nije, vi i dalje hodate uzdignute glave i ne da te nikome da vam sudi. samo vi znate kroz šta ste sve prošle. Nosite se emocijama i uvijek pratite svoje srce.

 

 

BROJ 2

Vi ste dama koja voli da eksperimentiše. Kako u životu, svojim stilom odjevanja i izborom šminke, tako i u ljubavi. Vas privlače neobični muškarci, koji mogu s vama podijeliti sve ljepote svijeta.

Kad vas jednom muškarac ostavi bez daha vi ste spremni dati sve od sebe da i  vi njega usrećite. Niste sebični ali tražite da vas neko poštuje a vi ste spremni zauzvrat pružiti neizmjernu ljubav. Onaj ko vas ima kraj sebe pravi je srećnik.

 

 

BROJ 3

Žena koja ništa ne prepušta slučaju. Veoma ste posvećena ljubavnica i žena ali imate svoj stav i nećete dozvoliti nikome da vas na bilo kakav način iskoristi. Birate muškarce koji su slični vama, obožavate da vodite duge razgovore. Kod muškarca ako cijenite inteligenciju i stav prema životu i ženi.

 

Jako vam je važno da vas neko iznad svega prvo poštuje. Ukoliko muškarac pokuša da va iskoristi neće se dobro provesti. Jaka ste žena i ništa ne prepuštate slučaju. Vi ste neko ko se do kraja bori za ono u šta vjeruje i nikada ne odustejete od svojih želja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2