Odaberi jedan SIMBOL SUNCA i saznaj šta te čeka u LJUBAVI u bliskoj BUDUĆNOSTI

Odaberi jedan SIMBOL SUNCA i saznaj šta te čeka u LJUBAVI u bliskoj BUDUĆNOSTI

18. veljače 2019. 0 By Admin 1

Slika sunca koju odabereš otkriće ti šta te u bliskoj budućnosti čeka u ljubavi…

 

 

SLIKA BROJ 1

Ako si izabrala sunce broj jedan to znaci da si ti trenutno jako zbrkana u glavi i zbunjena. Vrlo je moguce da si se zapetljala u nesto sto nisi smjela i sada ne znas sta da radis. Prvo, sto moras da uradis jeste to da zaviris u dubinu svog srca. Da pogledas sta je to sto TI zelis a ne neko drugi. I da za to pocnes da se boris. Najveci neprijatelj u ljubavi si sama sebi. Jednu pricu ne zavrsavas a drugu pocinjes.

 

Nije sve ni u tom da imas nekog, nekad nam je potreban period samoce da preispitamo svoja osjecanja. Budi odlucnija i vodi se onim sto stvarno osjecas i volis. Potrebno ti je vreme da naučiš da bude sama i zadovoljna. Uloži vremena  sebe i neka tvoji osećaji buddu čisti. Ljubav ćeš pronaći onog trenutka kada budeš najmanje o tome mislila. Neočekivani preoket u tvom životu desiće se kada se namanje budeš nadala. Onda kada ne budeš tražila ljubav, već kada se opustiš i pustiš da ona nađe tebe.    

 

 

PREPUSTI SE

 

SLIKA BROJ 2

Slika broj dva nam pokazuje da ces ti ubrzo da pocnes da uzivas. Uživaćeš u onom za sto si se dugo borila i o cemu si jos duze razmisljala. Mudra si, takticar, znas kad treba stati na loptu a kad treba krenuti u akciju. Ti si svoj zivot odlicno isplanirala, budi oprezna jer na nepredvidive situacije ti ne reagujes bas najbolje. A u zivotu ne ide uvijek bas sve po planu i u to si se i sama uvijerila.

 

Neke se stvari izdešavaju bez našeg uticaja i mi moramo da ih prihvatimo. Važno je da se opustiš i da pratiš svoje osećaje šta ti govore. Ljubav je na tvojoj strani. Malo ti nedostaje za sreću a sve zavisi od tebe same. Onako kako se ti postaviš prema životu on će te tako nagraditi. A kod tebe je problem to da ako ljubav ne funkcionise tebi nista ne ide. Totalno se predajes i padas a ne smijes to da dozvolis, moras da razgranicis neke stvari. Ovaj put si to odlicno iztaktizirala malim sitnicama i rezultati nece izostati. Bravo!  

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2