DNEVNI HOROSKOP za 20. februar: Ribe prave grešku, Ovnu stižu promene u ljubavi, sjajna prilika za Bika…

DNEVNI HOROSKOP za 20. februar: Ribe prave grešku, Ovnu stižu promene u ljubavi, sjajna prilika za Bika…

19. veljače 2019. 0 By Admin 1

Pripazite se danas nekih lažnih nada, izgovora, laži. Ne verujte u sve što vidite, a kamo li čujete. Ne očekujte ništa bolje na poslu, ne nadajte se nekom unapređenju, boljem poslu, projektu, nekoj boljoj prilici, jednostavno nije vreme za to.
Što se tiče ljubavi, ni tu nam neće cvetati ruže, pa gledajte samo da ne upropastite ništa, ako sve ostane onako kako jeste, smatrajte to premijom.
Definitivno period za mirovanje, mirujte, ne ističite se ni sa čim, doći će i vaših 5 minuta, i to veoma brzo…
Srećno ?

 

OVAN

POSAO
Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi.

 

LJUBAV
Zbog novih dogadjaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora.

 

ZDRAVLJE
Napeti ste.

 

 

BIK
POSAO
Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu.

 

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem.

 

ZDRAVLJE
Nesanica.

 

 

BLIZANCI

POSAO
U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Medjutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji.

 

LJUBAV
Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

 

 

RAK

POSAO
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora.

 

LJUBAV
Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.

 

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

 

LAV

POSAO
Samo pomoću suptilnih metoda možete da »nametnete« svoje stavove i da zadovoljite raznovrsne kriterijume u poslovnim susretima.

 

LJUBAV
Olako prelazite preko zamerki koje Vam upućuje voljena osoba. Upotrebite svoj šarm u odredjenim situacijama kako biste poboljšali odnos.

 

ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

DEVICA

POSAO

U zajedničkom interesu je da se poslovni problemi rešavaju u najkraćem roku. Budite promišljeni i pokrenite inicijativu. Potrebne su Vam čvrste garancije da će neko ispuniti svoj deo obaveza u poslovnoj saradnji.

 

LJUBAV
Voljena osoba možda ima neke »neobične ideje«, ali nemojte donositi zaključak dok ne proverite u čemu je suština. Brzina je ponekad vrlina, ali ponakad je i mana.

 

ZDRAVLJE

Potrebna Vam je rekreacija.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3