DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. februar: Vodolija otkriva tajnu, Biku nedostaje iskrenosti,  Devici stižu vesti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. februar: Vodolija otkriva tajnu, Biku nedostaje iskrenosti, Devici stižu vesti…

19. veljače 2019. 0 By Admin 1

LAV

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste biti malo nerazgovetni i nejasni u onome što želite da kažete. Nije da želite da budete zagonetni ili da krijete pravu istinu, nego će se jednostavno zvezde poigrati sa vašim rečima i mislima. Podićićete sebi autoritet ukoliko budete rekli ono što mislite kao i da mislite ono što kažete.

DEVICA

Moguće je da će vam danas biti teško da dođete do neke informacije od jedne osobe. Najverovatnije da ćete pod uticajem današnje planetarne energije želiti da čujete određenu izjavu osećanja, što može prouzrokovati problem. Opustite se i uživajte u dobrom razgovoru a taj deo će doći sam od sebe. Nemojte ništa forsirati.

VAGA

Danas biste mogli, pod uticajem zvezda, u jednom trenutku poželeti da pokažete svoje emocije a u drugom već da ih sakrijete. U neku ruku ne želite da vaš potencijalni partner sazna o vama sve odmah, te ćete biti pomalo ćutljivi. Međutim, vi želite o njemu-njoj da saznate što više. Jedno od vas dvoje će morati popustiti.

ŠKORPIJA

Generalno volite da pristajete na kompromise kako biste postigli dogovor sa partnerom i mrzite da remetite harmoniju između vas. Međutim, današnja planetarna energija ohrabriće vas da povedete jedan razgovor sa jasnim ciljem i stavom, da se vaš dragi neće usuditi da se suprotstavi. Danas nema ništa od komprimisa i bićete zadovoljni.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3