DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. februar: Vodolija otkriva tajnu, Biku nedostaje iskrenosti,  Devici stižu vesti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. februar: Vodolija otkriva tajnu, Biku nedostaje iskrenosti, Devici stižu vesti…

19. veljače 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Vi volite da igrate igre sa svojim partnerom s vremena na vreme, ali danas ćete biti posebno raspoloženi da ga-je povedete na jedno dugo i zamršeno putovanje. Razgovor će svakako biti veoma zavodljiv, a vi ćete umeti da ga iznesete u pravcu u kom želite. Odlično ćete baratati rečima skrivenim i tajnim, kako biste dobili ono što želite. U ovoj igri vi ćete biti pobednik.

JARAC

Obično ste veoma direktni i jasni u svojim izjavama, te ćete danas biti malo iznenađeni zbog čudnog uticaja planetarne energije. Iz nekog razloga (koji svakako nećete moći dokučiti) shvatićete kako uživate u slatkim malim igricama prikrivanja istine, upotrebljavanjem sinonima i svoje mašte kako biste načinili sebe neodoljivim-om. Vaš partner (ili potencijalni) svakako će pasti na to! Uživajte.

VODOLIJA

Pod uticajem današnjih aspekata danas biste mogli biti orijentisani na privatne stvari a posao ostaviti za neki drugi dan. Komunikacija između vas dvoje neće teći baš glatko, jer ćete oboje pokušavati da dokučite skriveni motiv onog drugog, dok se pretvarate da ste iskreni. Veo misterije obeležiće današnji dan a najbolje bi bilo da budete zaista iskreni.

RIBE

Sa današnjim planetarnim aspektom trebali biste biti iskreni po pitanju svojih emocija. Možda ćete poželeti da sakrijete neke od njih iza svoje nonšalantnosti, ali ne sve. Vaš partner će svakako videti da ste ludo zaljubljeni u njega-nju, iako se pretvarate da to nije tako.

Stranice: 1 2 3