Večeras na nebu najveći PUN MESEC u 2019. godini! Bik će pronaći LJUBAV, Jarca čeka prelepo IZNENAĐENJE a jedan znak će pasti u VELIKO ISKUŠENJE…

Večeras na nebu najveći PUN MESEC u 2019. godini! Bik će pronaći LJUBAV, Jarca čeka prelepo IZNENAĐENJE a jedan znak će pasti u VELIKO ISKUŠENJE…

19. veljače 2019. 0 By Admin 1

 

Lav

Timski rad je rad iz snova onome tko ima hrabrosti surađivati s ljudima koji odgovaraju njegovom talentu.

U ljubavi, mogli biste upoznati nekoga novog s potencijalom predanošću, dok bi oni u vezi mogli započeti novo poglavlje sa svojim partnerom. Mudro postupajte kada je karijera u pitanju, pripremite se za trud.

 

 

Djevica

Ovog mjeseca predstoji vam ljubav, broj romantičnih ponuda se značajno povećava za vas. Znajte da ste najatraktivniji kada izgledate dobro, kada ste odmorni i kada pazite na prehranu.

U međuvremenu, budite oprezni u neuravnoteženim odnosima. Volite sebe.

 

 

Vaga

Potičemo vas da pogledate unutra, u sebe i da posvetite malo više pozornosti svom domu i obiteljskom životu. Možda to znači više vremena provesti (sretno) kod kuće ili kod obitelji. Tražite kuću ili stan?

Sada možete pronaći pravo mjesto. U međuvremenu, vaš ljubavni život dobiva novi početak. Pazite na svoj novac i svoje blagostanje.

 

 

Škorpion

Ako se niste osjećali društveno kao što biste trebali, ovaj mjesec je izvrsno vrijeme da počnete, jer vas mogu čekati ljubav i mogućnosti.

Uz vašu popularnost koja je u porastu, ovo je također odličan trenutak za prikazivanje vaših talenata i ideja. S druge strane, možda su potrebne granice u odnosu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3