DNEVNI HOROSKOP za 21. februar: Ovan između srca i razuma, Vaga ljubomorna, Ribe gube strpljenje..

DNEVNI HOROSKOP za 21. februar: Ovan između srca i razuma, Vaga ljubomorna, Ribe gube strpljenje..

20. veljače 2019. 0 By Admin 1

VAGA

POSAO
Mimo svoje volje upetljali ste se u različite poslovne situacije, a sada tražite dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj.

 

LJUBAV
Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko ima sve veći uticaj na Vaše emotivno raspoloženje.

 

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

 

ŠKORPIJA

POSAO
Izbegavajte zaoštreni sukob sa saradnicima ili sa osobom koja Vas obavezuje na određene uslove. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.

 

LJUBAV
Potrebna Vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osećaj poverenja i emotivne bliskosti. Pažljivije birajte društvo za intimno poveravanje.

 

ZDRAVLJE
Prijaće Vam šetnja.

 

 

 

STRELAC

POSAO
Nema potrebe da se ponašate lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za dobitak. Ukoliko imate dobre ideje, proverite njihov odjek u krugu saradnika.

 

LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno ili “neodoljivo” u društvu bliske osobe. Navedite partnera na svoj “ljubavni izbor”. Zaista, uvek postoji način da ostvarite ono što želite.

 

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3