DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. februar: Bik zavodi, Raka očekuje zanimljiv susret, Vaga pred važnom odlukom, Blizance čeka nezaboravan dan…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21. februar: Bik zavodi, Raka očekuje zanimljiv susret, Vaga pred važnom odlukom, Blizance čeka nezaboravan dan…

20. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC

Ovaj dan je izuzetno povoljan za one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji vole uzbuđenja, putovanja, avanture – drugim rečima, za sve one koji ne razmišljaju previše šta će biti sutra. Čak i ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, poželećete da stalno budete u centru pažnje. Ukoliko još uvek tragate za ljubavlju, danas iskoristite svaku priliku za nova poznanstva.

VODOLIJA

Mnogi predstavnici vašeg znaka su čvrsto odlučili da nešto značajno promene u aktuelnom partnerskom odnosu. Moguće je da razmišljate o zajedničkom životu, a neki i o braku. Oni koji su od skoro u vezi, bilo bi dobro da postanu odgovorniji i da se drže zadatih obećanja. Nađite vremena za voljenu osobu i pokažite joj koliko vam je stalo.

RIBE

Danas ćete biti skloniji impulsivnom donošenju odluka vezanim za vaš ljubavni život, a to bi moglo negativno da se odrazi na vaš odnos sa voljenim bićem. Svaki pokušaj da napravite neku drastičniju promenu neće naići na odobravanje stalnog partnera. Zaboravite i na eksperimentisanje, a ako ste slobodni i na započinjanje veze sa nekim koga nedovoljno poznajete.

Stranice: 1 2 3