DNEVNI HOROSKOP za 22. februar: Ovan na putu, Bik uživa u ljubavi, Devicama nedostaje strpljenja, Vodolija se vraća u prošlost..

DNEVNI HOROSKOP za 22. februar: Ovan na putu, Bik uživa u ljubavi, Devicama nedostaje strpljenja, Vodolija se vraća u prošlost..

21. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Kraće putovanje i odmor bi vam danas itekako dobro došli. Ako ste u fazi da sumirate rezultate od proteklih dana, sačekajte još malo, ima još mnogo toga da se desi do kraja dana. Mnoge stvari još mnogu da se promene na bolje, a većina njih zavisi isključivo od vas. Nađite vremena da zakažete rutinski pregled kod lekara. Obavezno proverite krvnu sliku.

BIK

Iskoristite ovaj dan za sve što se tiče romantike i ljubavi. Uživajte u vremenu sa svojim najmilijima, ali pokušajte da ih ne opterećujete nekim problemima. Danas se fokusirajte na srećne trenutke i bezbrižnost. Raskrstite sa vašom prošlošću jednom za sva vremena. Moguće je da niste u potpunosti svesni koliko vas ovo koči da istinski uživate u životu.

BLIZANCI

Vaša aktivna i receptivna strana su konačno u ravnoteži. U isto vreme ste odličan sagovornik, ali i pažljiv slušalac. Iskoristite ovu prednost u poslu. Sada je pravi momenat za nove ideje i promociju na bolje radno mesto. Takođe, nađite vremena za bližnje, pogotovo za one koje ste u poslednje vreme pomalo zanemarivali. Iznenadićete se nekim novostima.

 

RAK

Ovo je odličan dan za sve poduhvate u koje planirate da se upustite. Vaša brižna, osećajna priroda će biti veoma cenjena kod ljudi iz vašeg profesionalnog okruženja. Bilo da se odlučite za naporan rad ili relaksaciju, stvari će vam ići na ruku. Iskoristite ovu pozitivnu energiju za stvari koje su vam trenutno mnogo važne. Talenti vam, takođe, dolaze do izražaja.

LAV

Biti u dugoj vezi ili braku nije uopšte jednostavno, kako se mnogima čini. Potrebno je mnogo rada, truda, kompromisa i odricanja da bi ljubav trajala večno. Danas se fokusirajte na poverenje. Ne dozvolite sebi da ni za trenutak posumnjate u iskrenost vašeg voljenog bića. Ako postoji išta što vam ne da mira, ne ustručavajte se da pitate.

DEVICA

Najbolji savet za vas danas je – strpljen – spašen. Potisnite emocije, a naročito impulsivnost, kako ne bi ste bili izbačeni iz koloseka. Neočekivani dobici su mogući, ali obratite pažnju na šta ćete potrošiti novac. Budite mudri i ne ustručavajte se da potražite savet. Jedan blizak prijatelj je neodlučan po pitanju svog ljubavnog života. Razmenite iskustva.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3