Izaberite TAROT kartu i ona će vam reći ono što TREBATE ČUTI

Izaberite TAROT kartu i ona će vam reći ono što TREBATE ČUTI

21. veljače 2019. 0 By Admin 1

3. Kralj vode: Iscjeljenje

Tumačenje karte:

Sad je vrijeme kada duboko zakopane rane iz prošlosti izlaze na površinu, spremne i dostupne za iscjeljenje. Vi ste u mentalnom stanju gdje se duboko zakopane rane iz prošlosti polako vraćaju i imate priliku ponovno se iscijeliti.

Osoba na slici je gola i ranjiva, boji se ljubavi i pažnje. Kada je netko pod iscjeljujućim utjecajem kralja vode, on je otvoren i izložen. To nam omogućuje da se iscijelimo, prihvatimo i da se osjećamo zdravo i cjelovito.

 

Značenje karte:

Nosite vlastite rane unutar vas. Nitko vas ne želi ozlijediti; svatko je zauzet vlastitim ranama. Ipak, kada je netko tako spreman da bude ranjen, često to i bude. Ali čovjek Taoa ne može biti povrijeđen jer ga se ne može dotaknuti. Netko tko je cjelovit, zdrav i iscijeljen ne može biti povrijeđen.

 

Budite svjesni svojih rana, umjesto da dopustite da se produbljuju, neka budu iscijeljene. Samo vraćanjem korijenima možete riješiti probleme. Umjesto fokusiranja na glavu, usredotočite se na cijelo biće i prihvatite ga.

Za 24 sata pokušajte prihvatiti sve. Ako vas netko vrijeđa, otiđite i gledajte što se događa. U vama će se pojaviti čudna količina energije, osjećaj slobode koji će vam pomoći da se iscijelite i da iscijelite druge.

Stranice: 1 2