Koji RUŽ za usne vam je OMILJENI? Vaš izbor otkrit će nešto POSEBNO O VAMA!

Koji RUŽ za usne vam je OMILJENI? Vaš izbor otkrit će nešto POSEBNO O VAMA!

21. veljače 2019. 0 By Admin 1

Boja ruža # 4:

Imate mnogo nevidljivih talenata. Kreativna ste i maštovita osoba. Zbog svoje sposobnosti da se usredotočite možete snažno izraziti svoje mišljenje što rezultira uravnoteženim umom.

Iskoristite ovu prednost, osobito u teškim situacijama, jer ste u stanju ostati mirni i zadržati bistru glavu cijelo vrijeme. Uvijek držite stvari pod kontrolom i raščišćavate stvari koje su vam bitne u životu.

 

Boja ruža # 5:

Vi stvarima pristupate kvantitativno i s velikom energijom. Taktični ste, suptilni, suosjećajni i točno znate što želite od života. Ipak, još uvijek morate uložiti napor da postignete svoj cilj.

Vaša aktivna priroda čini vas hrabrima i obično dovršite ono što ste odlučili učiniti, jer u protivnom znate kritizirati sebe. Ne postavljate za cilj nemoguće stvari, već se trudite postići ono što doista i možete.

 

 

 Boja ruža # 6:

Imate snažnu i prepoznatljivu osobnost. Odlučni ste, pokazujete veliku mentalnu snagu i imate snažnu vatru u vama koja se bori s toliko energije.

Suočili ste se s nekim grubim stvarima u vašem životu,  ali sada je sve iza vas. Imate sve što je potrebno da se izdignete is svega poput feniksa iz pepela.

 

 

meowgag

Stranice: 1 2