Odaberite TAROT kartu i otkrijte TAJNU u vezi svog LJUBAVNOG ŽIVOTA!

Ako ste odabrali kartu, čitajte dalje i pogledajte što to govori o vašem ljubavnom životu.

Ako ste odabrali …

Karta # 1

Karta koju ste izabrali je … Tarot karta Kraljica štapova!

Vaš odnos će se razvijati ako nastavite pokazivati ​​svoj interes prema vašem partneru!

Kraljica sjedi na prijestolju, u jednoj ruci drži štap, a cvijet suncokreta u drugoj. Ključne riječi ove karte su “sreća”, “strast” i “interes”.

 

Značenje karte

Ako ste u ljubavnoj vezi, trebate pokazati vašem partneru koliko vam je stalo. To je kao da uzgajate cvijet suncokreta iz sjemena. Ako više pažnje poklonite svom partneru, možete očekivati ​​pravu, duboku vezu, piše Spirtual posts.

Pokušajte provesti više vremena zajedno, inicirajte duboke razgovore. Također, učinite nešto novo, otputujte na novo mjesto gdje ćete uživati u međusobnom društvu.

Cvijet suncokreta predstavlja “mogućnost susreta osobe iz snova”. Ako niste u vezi, budite hrabri i otvorite svoje srce za ljubav. Možda ćete započeti romantičnu vezu s osobom iz snova. Pazite da ta osoba ne bude posesivna.

 

 

Karta # 2

Karta koju ste izabrali je … Tarot karta Kola!

Strastvena ljubav poput plamena!

Mladi kralj vozi se na kolima. Ovaj kralj poduzima akciju s jasnom svrhom. Broj 7 na ovoj karti označava “sudbinu”.

 

Značenje karte

Ova karta predstavlja “akciju” i “stjecanje”. Možete očekivati ​​strastvenu ljubav.

Ako ste u vezi, ova karta govori da je vaš partner potpuno zaokupljen vama. Vas dvoje se duboko volite. Međutim, pazite da se ne izgubite u ljubavi.

Ako ste samac, doživjet ćete sudbinski susret. Sviđa vam se netko, ali teško vam je izraziti svoje istinske osjećaje? Nemojte se bojati! Trebate izražavati svoju ljubav koliko god možete osobi do koje vam je stalo!

 

 

nastavak na sledecoj stranici..