VIKEND HOROSKOP: Slobodne Vage očekuju VAŽAN POZIV, jedan znak okreće NOVI LIST što se tiče ljubavi!

Ovnovi su puni ideja, ali im nedostaje realizacija. Blizance očekuje neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu koji može doneti osveženje. Škorpije su ovog vikenda zbunjene i osećaju nesigurnost…

OVAN

Puni ste ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji daju naznake za ozbiljniju poslovnu pomoć, ali vi treba da budete manje oholi.  Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.

 

 

BIK

Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje. Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi biće naglašena ovog vikenda.

 

 

BLIZANCI

Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Moguće je da ovog vikenda odete na kraći poslovni put. Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.

 

 

RAK

Dramatičan period na poslovnom planu. Za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da vam nema spasa. Udaljili ste se od partnera i koliko god da se on trudi da je na usluzi, vi jednostavno nećete biti raspoloženi.

 

 

LAV

Razmišljate o poslu i smišljate strategiju za dugoročne investicije. Nekretnine su vam sad prioritet, bilo rešavanje svojih, bilo trgovina istim. Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju.

 

 

DEVICA

Usporili ste se i kasnite u svemu. Finansije su u padu i kolikim god prihodima da raspolažete, osećate da uskoro morate da napravite važnu poslovnu promenu. Pokušavate da podržite voljenu osobu tako što ćete joj finansijski pomoći. Imate manje vremena za privatni život, a još manje za razgovore o prošlim događajima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..