DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. februar: Pred Škorpijom uzbudljiva dešavanja, Lav razočaran, Device ponovo zavode…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. februar: Pred Škorpijom uzbudljiva dešavanja, Lav razočaran, Device ponovo zavode…

22. veljače 2019. 0 By Admin 1
VAGA
Ovoga dana, čuvajte se intenzivnih emocija, ali i više od toga, nepromišljenih postupaka. Sve što se tiče ljubavi kod vas će biti prenaglašeno. Nemojte se iznenaditi kada uhvatite sebe da razmišljate i što je još gore, sumnjate u vernost vašeg voljenog bića. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u tajne veze sa zauzetim osobama.
ŠKORPIJA
Pred vama je jedan veoma uzbudljiv dan, naročito ako ste od onih osoba koje ne vole mnogo da komplikuju svoj život i za koje je ljubav što jednostavnija to lepša. Ukoliko ste u poslednje vreme imali razmirice sa voljenim bićem, bićete spremni da preko mnogo čega pređete i da partneru i sebi pružite još jednu šansu. Ne dozvolite da išta stane na put vaše ljubavi.
STRELAC
Ovaj dan je izuzetno pogodan za sve predstavnike ovog horoskopskog znaka koji tragaju za partnerom. Danas bi mogla da vam se dogodi fatalna ljubav, pogotovo ukoliko već duži vremenski period niste bili zaljubljeni. Sa druge strane, neko koga smatrate prijateljem ili dobrim kolegom biće razočaran novostima jer potajno gaji simpatije prema vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3