Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU do 03.03. – Najsretniji znakovi će biti Rak, Vaga i Ribe!

Horoskop za SLEDEĆU NEDELJU do 03.03. – Najsretniji znakovi će biti Rak, Vaga i Ribe!

22. veljače 2019. 0 By Admin 1

JARAC 

LJUBAV: Neki će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to velik korak prema naprijed u vašim osobnim odnosima. Druga strana će vas podržati i voljeti. Samci će ljubav tražiti kroz razmjenu ideja.

 

KARIJERA: Sve ćete se više surađivati s mladima ili ćete nove osobe uvoditi u posao. To će vam donositi osvježenje i radost. Također će ojačati korespondencija, a količina mailova bit će povećana. Razlučite o čemu treba komunicirati, a o što se podrazumijeva.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Male nervoze i brige.

 

 

VODENJAK 

LJUBAV: Igrat ćete na kartu naivnosti, nonšalancije i šarma. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo ozbiljnije razgovarati s drugom stranom, naići ćete na vlastiti kaos. Ili obratno. Zato šutite i jednostavno volite.

 

KARIJERA: Neki će vjerovati da imaju posebne talente, ali će u sudaru s realnošću uvidjeti da ih ipak nemaju. Otuda će se smijati sami sebi ili će otrpjeti poneku frustraciju. Brzo će nastaviti dalje sa zrelijim spoznajama.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne budite materijalist. Duh pokreće sve.

 

 

RIBE 

LJUBAV: Bit ćete aktivni u stvaranju kontakata, pa ako ste još sami, brzo ćete nekog naći. Barem za ugodno poznanstvo. Mladi među vama dobro će se zabavljati, no bez dubljih ljubavnih pretenzija. Svi će trpjeti provokacije ili kritike druge strane.

 

KARIJERA: Sanjat ćete o kvalitetnijem poslu i većim pravima. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Suradnja će i dalje biti ključ vaše uspjeha. Slušajte druge, budite kooperativni, pa će i oni vas podržavati.

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite male brige i nervozice.

 

 

ehoroskop.net

Stranice: 1 2 3