Iako je vatrena u LJUBAVI, u njenom SRCU je prevelika SUMNJA da može biti POTPUNO VOLJENA i zato je spremna POKAZATI ZUBE ako priđete PREVIŠE BLIZU

Iako je vatrena u LJUBAVI, u njenom SRCU je prevelika SUMNJA da može biti POTPUNO VOLJENA i zato je spremna POKAZATI ZUBE ako priđete PREVIŠE BLIZU

22. veljače 2019. 0 By Admin 1

Poštujte je i još važnije – poštujete sebe. Pokažite joj ono što ste naučili sami sebi sakriti, jer lavica se neće zasramiti i ona zna u svakom dijelu svog tijela kako voljeti poput oceana.

 

Ona će pretvoriti ono što je naučila u tim trenucima dubokog slušanja u mudrost i kako ide starija naučit će vladati sobom. Vjerojatno je da će na njenom putu, onom na kojem nema tragova za pratiti i kojeg je stvorila sama prije početka vremena, mnogo puta pasti.

 

Bit će joj neugodno u svojoj nestrpljivosti, a kada navratite u posjet jedne noći mogli biste je naći u komadićima na kuhinjskom podu, njeno tijelo neće biti u mogućnosti ležati niti zadržati sve unutra, suze i slina teku niz njeno lice – i tu ćete svjedočiti snazi koju donosi ranjivost. Lav vam je pokazao sve u ovom trenutku, jer zbog toga i jest tu.

 

Ostat će tu i zamoliti vas da ostanete s njom dok ne dođe vrijeme da se sabere. Vaša prisutnost će ispuniti njeno srce sa zahvalnošću i može vam čak i pružiti ruku ili nasloniti glavu na vaše rame i ispustiti duboki uzdah – sramežljiva je kada dođe do ovakvih stvari – prihvaćajući podršku za kojom toliko žudi i koje se boji, stoga dopustite da se razvije, polako i oprezno.

Čut ćete glasine o lavici koja vam je zapela za oko; reći će vam da ona voli biti u centru pažnje i da traži bogatstvo i nakit. Reći će vam da je lav najsretniji s deset tisuća tona dragulja oko svog vrata i da njen ego vlada njezinim srcem – i kazat će vam da je ova mačka ponosna i da ne voli da ju se procjenjuje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3