Iako je vatrena u LJUBAVI, u njenom SRCU je prevelika SUMNJA da može biti POTPUNO VOLJENA i zato je spremna POKAZATI ZUBE ako priđete PREVIŠE BLIZU

Iako je vatrena u LJUBAVI, u njenom SRCU je prevelika SUMNJA da može biti POTPUNO VOLJENA i zato je spremna POKAZATI ZUBE ako priđete PREVIŠE BLIZU

22. veljače 2019. 0 By Admin 1

 

U svemu ima zrno istine; vjerujte da je ona koju volite rijetka koliko god to može biti; njeno srce vlada svime i ona će to pokazivati bez pardona. Neće čeznuti za dvorcem na brežuljku već za kolibom u šumi, tako da može sjediti kraj rijeke i slušati lekcije sa sve četiri strane svijeta.

Često će se sagnuti i čelom dotaknuto zemlju kao znak obožavanja, zahvalnosti i molitve – razumjet će da povjetarac koji šumi kroz krošnje nosi poruku samo za nju. Trebat će joj upravo onoliko da održi jednostavan život, jer lav zna da bogatstvo leži u sporim, skromnim trenucima smijeha i razumijevanja stvari.

 

Osjećat će se kao kraljica ako se vratite iz šetnje po šumi s rukama punim divljeg cvijeća i ako je odvedete promatrati zvijezde, posvetit će svoje srce vama i samo vama. Ona se bori sa svojim egom i s godinama koje ostavljaju trag na njenom tijelu, kao što to vrijeme obično čini, naučila je kako plesati s ispravnim glasom koji je ponekad teško čuti.

Lav je pun ponosa – nemojte taj ponos zamijeniti s nečim što nije najviši oblik integriteta; ona će preferirati tihe noći u odnosu na bučne noći i bit će najsretnija sklupčana uz knjigu, jer u stanicama knjige je njen početak života.

Lavica će sve što radi raditi svim srcem, jer ona cvate kada vidi harmoniju elemenata koji se susreću i zaljubljuju – i željeti će da vi pronađete nove načine kako bi se ona i dalje zaljubljivala u vas.

 

Ona je tvrdoglava – ali je ljubazna,  a njeno suosjećanje dopire do najskrivenijih kutaka na Zemlji. U svom srcu ona nosi sve: radost i tugu, smijeh i suze.

Koliko god želi da omotate svoje ruke oko nje i držite ju, jednako treba duge trenutke za sebe, jer lav osjeća toliko duboko da se povremeno pita je li to blagoslov ili prokletstvo.

Stoga da bi voljeli lava prvo morate voljeti sebe; pustite da prostor u vašem zajedništvu bude kao more i u njenom ritmu naučit ćete značenje vike srca.

„Biti potpuno viđen od nekoga i biti voljen na bilo koji način – to je ono što nude ljudska bića i što može graničiti s čudesnim.“ – Elisabeth Gilbert

 

 

Izvor: elephantjournal 

Stranice: 1 2 3