TAROT KARTE OTKRIVAJU SVE O TEBI I TVOM ŽIVOTU! Izaberi JEDNU i saznaj ONO što ni sama NE ŽELIŠ da PRIZNAŠ

TAROT KARTE OTKRIVAJU SVE O TEBI I TVOM ŽIVOTU! Izaberi JEDNU i saznaj ONO što ni sama NE ŽELIŠ da PRIZNAŠ

19. ožujka 2024. 0 By Admin 1

KARTA BROJ 1

 

Ako je tvoj izbor Tarot karta broj jedan, ti si po prirodi jako inspirativna dusa, pomalo zatvorena ali divna, poput ruze. Otvaras se samo osobama koje su ti jako bliske i tesko stices nove prijatelje. Imas ti njih jako dosta ali jako duboko u svojoj dusi se ipak osjecas neshvaceno u njihovom drustvu. Tako da ti na osnovu toga pravis selekciju, i ostavljas samo one ljude za koje ti u sebi osjecas da su ti bliski i dragi.

 

Direktna si kada je u pitanju laz, izdaja, prevara ili izdaja, sasjecas te stvari u korjenu ako do toga dodje.

 

To je dobro jer se rijesavas onog zatrovanog sto ti ljudi pokusavaju nametnuti. Ali si postala toliko oprezna, da se desava u zadnje vrijeme cesto ti nedostaje paznje. Ipak se ne usudjujes prepustiti izazovu i avanturi koja ti je toliko potrebna. Tvoja dusa je naprosto gladna rizika i osjecaja nesigurnosti. Jer svi mi duboko u sebi imamo onu “divlju” nit koja nas zove s vremena na vrijeme.

 

Pa jednom odluci da odreagujes totalno kontra nego kako bi inace, prihvati neku kafu koju inace ne bi ili poziv za izlazak. Ucini malu promjenu u svom zivotu, iskoci iz svoje rutine jer ti sve pocelo svoditi na to.

 

Vidjeces da ces se osjecati dobro, bez obzira na dalji ishod. Uvijek sama sebi unesi osvjezenje u zivot. Nikad ne cekaj da to neko drugi napravi, jer svi smo mi krojaci svoje sudbine…

 

SLUŠAJ ŠTA TI SRCE KAŽE

 

KARTA BROJ 2

Tarot karta broj dva govori da ste vi jako pozitivna, emotivna, razumna ali i tolerantna dusa… Obdareni ste jako dobrim instiktom i uvijek slusate svoj “unutrasnji glas”, sto je odlicno jer on vas uvijek vodi na pravo mjesto.

 

Cula su vam takodje izrazena, i vi prosto svijet dozivljavate sa svom njegovom ljepotom i carima. Ono negativno ste potisnuli, to jest odbacili, uspjeli ste se ograditi, jer ste se odlucili da budete srecni. I to je pravi potez, jer sve ostalo poslije sto dolazi i dobro i lose, proci ce. Kao i sve u zivotu sto prodje a VAMA ce ostati vasa pozitivna energija. I odluka da bez obzira sta se desavalo borite se da ne pokleknete. To je znak da je vasa dusa zadovoljna, ispunjena i dobra.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2