DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. februar: Jarac i Blizanci uživaju, Rak krije tajnu, Vagu očekuju promene…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 24. februar: Jarac i Blizanci uživaju, Rak krije tajnu, Vagu očekuju promene…

23. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Zvezde vam danas pružaju osećaj sigurnosti u vezi. Ovo je dan kada treba da pričate slatke male stvari jedno drugom, osvrnete se na prošlo vreme i onda okrenete budućnosti. Kroz takve razgovore možete uvideti da li i koliko imate zajedničkih želja i ciljeva.

BIK

Danas ćete biti u prilici da udružite sve uspehe na ljubavnom planu, koje ste ostvarili proteklih nedelja. Zvezde vam nude sjajnu energiju, a na vama je da podelite svoja osećanja sa dragom osobom. Velika je verovatnoća da se uspostavi prava harmonija. Možda nećete osećati toliko strast, ali će vam biti lepo samo zato što ste zajedno.

BIZANCI

Danas ćete se osetiti veoma poželjno i voljeno. Zvezde vam nude priliku da svoju vezu podignete na viši nivo. Dan koji treba da provedete zajedno, uživate u dobroj hrani, muzici, razgovoru. Jednostavno da podelite sve. Uživajte.

 

RAK

Danas ćete osetiti neku tajanstvenost kada je ljubav u pitanju. Bilo da se plašite određene veze (trenutne ili potencijane), misterija će biti posebno naglašena. Vreme je da podelite svoja osećanja na najnežniji način. Mogli biste sami napraviti posebnu priliku da svojoj dragoj osobi kupite poklon, koji će joj pokazati koliko vam je stalo.

LAV

Pred vama je dan koji treba da provedete u druženju sa ljudima koji su vam najbitniji u životu. Ukoliko ste nedavno patili zbog nekog stresa ili neke veze, pred vama je period relaksacije. Najbolje je provesti ga u društvu ljudi koje volite. Takođe, veoma povoljan period za stvaranje novih prijatelja, koji će, najverovatnije postati nešto više u vašem životu.

DEVICA

Ponekad male stvari mogu daleko više značiti u životu od velikih. Najverovatnije da vam se danas neće desiti ništa značajno, ali ćete se vi osećati jako lepo i srećno u vezi u kojoj ste trenutno. Možda se apsolutno ništa ne dešava ni oko vas, ali vi se osećate tako sigurno tu gde jeste. Tako i treba da bude. Uživajte.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3